Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğimin baş çevresi her ay büyümüyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

gelsene

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
1.788
808
bebepim 9 aynını doldurdu baş çevresi 44 cm ayrıca bıngıldak kapanmış.geçen ayda gittiğimizde 44 cm idi.doktoru yaşında 45 olsa yeterli dedi.her ay büyümeli mi dediğimde cevap vermedi.6-9 ay arasında da 0,5 cm büyüme olmuş.moralim çok bozuk.doktrora götüreceğim.
4 aylıkken kafa şekli yüzünde bt çekilmişti ve suturlar açıktı.
Benzer durumuda olan ya da yaşamış olanlar tecrübesini paylaşırsa sevinirim.

Bu bas cevresi dogsugundan beri bizim de en dikkat ettigimiz seylerden biri hatta 1,5 aylikken norolojiye gittim sirf kaygilarimdan, bizimki de fazla buyuk.

Dogumdan sonraki ilk 2 ay ayda 2 cm, 6. Aya kadar ayda 1 cm, 6. Aydan sonra her ay 0,5 cm buyumesi bekleniyor.

Oglum 38 cm bas cevresi ile dogdu, 1 aylikken 40, 2 aylikken 42, 3 aylikken 43, 4 aylikken 44 cm bas cevresi vardi. 5. Ay kontrolunu bekliyoruz simdi.

Bebeginizin basi kac cm dogdu?

Merhabalar bebeginizin durumu nasıl acaba.benim oglum bes aylikken 41.5 tu bas cevresi bu ayki kontrolune daha gitmedik.ben evde ölctum 42.5 doktor kucuk biraz demisti gecen ay.endiseleniyorum cok
bebepim 9 aynını doldurdu baş çevresi 44 cm ayrıca bıngıldak kapanmış.geçen ayda gittiğimizde 44 cm idi.doktoru yaşında 45 olsa yeterli dedi.her ay büyümeli mi dediğimde cevap vermedi.6-9 ay arasında da 0,5 cm büyüme olmuş.moralim çok bozuk.doktrora götüreceğim.
4 aylıkken kafa şekli yüzünde bt çekilmişti ve suturlar açıktı.
Benzer durumuda olan ya da yaşamış olanlar tecrübesini paylaşırsa sevinirim.

Bu bas cevresi dogsugundan beri bizim de en dikkat ettigimiz seylerden biri hatta 1,5 aylikken norolojiye gittim sirf kaygilarimdan, bizimki de fazla buyuk.

Dogumdan sonraki ilk 2 ay ayda 2 cm, 6. Aya kadar ayda 1 cm, 6. Aydan sonra her ay 0,5 cm buyumesi bekleniyor.

Oglum 38 cm bas cevresi ile dogdu, 1 aylikken 40, 2 aylikken 42, 3 aylikken 43, 4 aylikken 44 cm bas cevresi vardi. 5. Ay kontrolunu bekliyoruz simdi.

Bebeginizin basi kac cm dogdu?

Bebeğiniz nasıl şu an . Aynı kafa ölçüleri var benim bebeğimle
suan 2,5 yasinda, bas kontrolunu artik yapmiyor doktorlar en son 50 cm olculmustu ama kac aylikti hatirlamiyorum. bir cok doktor gordu oglumu hicbiri aksi bisey soylemedi ki gelisimi de gayet iyi zaten.

X