mrb cnm
bebeğinin banyosundan bi kaç saat önce başına zeytinyağı sürüp sonrada bebek tarağıyla geriye doğru tarayabilirsin sonra da bi güzel banyo bişey kalmaz
Bikaç gün önce yıkadığınızda bebeğimiz ağlıyor diye saçlarındaki şampuanı çok çıkaramadan banyodan çıkardık, o telaşla...
Dün yine yıkarken(bu defa sorun yaşamadık) saçınıda iyice duruladık ama banyo sonrası kafasını kurlarken derileri kalktı sanki, soyulur gibi oldu. Saçı kuruduktan sonra yine yumuşak o kısım yani sert değil konak gibi..
Şimdi bu konak başlangıcımı oluyor yoksa o bekleyen şampuanmı tahriş etmiştir. eğer konak başlangıcı ise, konak tam olarak kendini göstermeden yapabileceğim bişey var mı?
Orası hiç sertleşip kabuklaşmadan yapabileceğim bişey varmı sertleşip kabuklaşmasın diye.?
tatlim valla aynisi bende oldu ama ben hiç bişey yapmadim inanirmisin..kendiliginden geçti.ya kafalari daha çok hassas diye dokunmadim ben.simdi 6 ayllik valla herhangi bi sorun olmadi.bence sende fazla elleme.o kendiliginden düzeliyor canim benimkisi öyle oldu ama cok iyi durula.o aglasin bişey olmaz.ne yapacaklarini bilemiyorlar sudan korkuyorlar ilk zamanlar.bebek sonucta.biliyorum sende dayanamazsin ama sen durula hayatım..öptüm bebişini ve seniopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?