Çocuk Hastalıkları Bebeğimin bacağındaki iç şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ufka Yolculuk

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
6.633
En iyi cevaplar
1
3.245
698
Ankara
Arkadaşlar merhaba.. bebeklerimiz aşı olduğunda bacağında bi sertlik olurya hani, onun biraz daha fazlasını düşünün... kızımın bacağında dışarıdan belli olmayan ama içten şiş olan bi kitle oluştu... bu beni korkutuyor.. sağlık ocağına götürsem anlarlar mı acaba? yoksa dr.a mı götüreyim... dün farkettiğimde bacağı kızarıyordu. çok hareketli olduğundan galiba bi yere çarptı dedim.ama şimdi kızarıklık yok.şişliğe dokunuyorum bebeğim tepki vermiyor. acısaydı ağlardı... Böyle bişey yaşayan varmı.. neden oldu bu şişlik. Aklıma hiçbişey gelmiyor...senağlama

benneyaptımkiArkadaşlar niye kimse bişey yazmadı bana.... bebeğimin huysuzluğu yok ama ben kafaya takıyorum. nedir bu şişlik Allah Aşkına...:1no2:

bende kızımda aynı şeyi yaşadım. dr. götürdüm ve aşılardan kaynaklanan bişey olduğunu zamanla dağılacağını ve korkulacak bişey olmadığını söledi ama içinin rahat etmesi açısından götür istersen

teşekkür ederim canlarım. 8.ayından beri aşımız yok. durup dururken nerden oldu anlamadım. yarın dr.a götüreyim o zaman.benim gördüğüm kadarıyla hiçbişey olmadı kızıma ama kendimi suçlu hissediyorum offf yaa:çok üzgünüm:

yok cnm daha neler nie suçlu hissediyorsun için rahat olsun bence de önemli bir şey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…