• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğimin ayaklarında nemlilik

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
arkadaşlar bebeğimin ne zaman çorabını çıkartsam ayakları nemli gibi,sanki çorabı nemli giyersin de ayağında nem olur ya öyle birşey.sürekli değişiyorum çorabını ama her defasında aynı şey nemlilik.kontrolümüze 2 hafta var daha.deneyimlerinizi bekliyorum...

benim bebeğimin de ayakları hep nemlidir. ben bunun bir sorun olduğunu hiç düşünmemiştim. eşimin de ayakları çok terler. sanırım kalıtımsal bişeydir. telaş etmeye gerek olduğunu sanmıyorum.

Benim bebeğimin ayakları da hep nemli. eski doktoru bunun d vitamini eksikliğinden olabileceğini söylemişti. takviye de alıyor ama geçmedi. başka bir doktor ise alakası yok dedi. siz de doktorlarınıza sorarsanız haber verin lütfen acaba neden oluyormuş..ben çare bulamadım. ama geceleri yalınayak yatıyor, uyurken şaşırtıcı bir biçimde sımsıcak ve kuru oluyor. belki de çoraplar terletiyor ama gündüz sıcak olmadığı için mecburen giydiriyorum.

Hiç karşılaşmadım bu durumla ama sadece aklıma gelen bir ihtimal kullandığınız çorapların sentetik olması. Tamamen pamuklu çoraplar deneyin bir de.

Hiç karşılaşmadım bu durumla ama sadece aklıma gelen bir ihtimal kullandığınız çorapların sentetik olması. Tamamen pamuklu çoraplar deneyin bir de.

ben bebeğim doğmadan önce aylarca 100% pamuklu çorap aradım ama hiçbi yerde yoktu. sadece kanzda havlu olarak bulmuştum onlar da ayağında durmuyordu. nerden alıyorsunuz pamuklu çorapları?

benimki de dogumundan beri oyle doktoruma sordum caresi yok genetik bır sey ailede mutlaka ayakları terleyen vardır ona cekmıs dedı. babasının da oyle zaten. hatta doktora sordum buyuyunce ayakları kokacak mı sımdı dıye :) evet dedı ama o zamana kadar care bulunur dedı guldu :)

ben bebeğim doğmadan önce aylarca 100% pamuklu çorap aradım ama hiçbi yerde yoktu. sadece kanzda havlu olarak bulmuştum onlar da ayağında durmuyordu. nerden alıyorsunuz pamuklu çorapları?

Ben öyle bir sorun yaşamadım, o yüzden özellikle %100 pamuklu aramadım ama kullandığım çorapların yapısının naylon ya da orlon tarzı olmamasına dikkat ediyorum.

Aynı sorun bende de var yaa bugün dr a gidicez bakalım bir sorayım. bir de ayaklarının altında minik su toplamış gibi böyle toplu iğne başı kadar bir kaç yerde:( başlarda elleri de terliyordu ama geçti nadiren terliyor acaba ayakları da geçer mi?

benim oğlumdada aynı sorun var,doktor çok açık tenli olduğu için bunun alerjik bişey olduğunu söyledi

bugün doktorumuza gittik,doktorumuz genetik olabileceğini söyledi,eşim de çok terleyen birisi,galiba ondan :)

benim bebişim 4 aylık, onun da elleri ve ayakları terliyor, özellikle heyecanlanınca,oyun oynarken feci terliyor. arkadaşların da söylediği gibi babasının da eynı problemi var. bugün doktora gittik ama unuttum sormayı::(

Back