kızlar canım cok sıkkın sabahten beri aglıorumbugun doktora gıttık bebegimi görmeye 24 haftalık hamileyim hiçbi sorunu yok herseyı normal boyu kilosu ense kalınlıgı yan herseyı işte ama doktor ayaklarının eğri oldunu yani içer dogru oldunu söledi int baktım arastrdm moralim dahada bozuldu ya ptesi günüde seker yuklemesi icin gitmiştim bulundgm sehrdekı doktora bak bu bacakları simdi seni tekmelicek dedi o hıcbısey demedı kafayı yıycem neden bırden durup dururken cocugum böle oldu.bugunde kendi memleketimdeki doktora gittim işte oda öyle dedi ama cok üstünde durmadı dogdugunda masaj yaparsanız düzelir dedi.onun dısında hiçbir problemi yok ama int bakıorum alcıya alıolar amelyat yapıolar ya delircem sabahtan beri nolur biri bişe desin durus pozisyonundan kaynaklı olabılırmı ondan öle görmüş olabilirmi doktor
canım öncelikleee çok geçmiş olsun Rabbim inş.düzlük verir, ne diyeceğimiii bilemiyorummmmmmm çok fazlaaaaa araştırıp durmaaaa Allaha bırak şuan için yapabilecğein birşey yokkk derdini veren Allah şifaaasınıdaaa verirr inş.
Bol bol dua et lütfennnnnnn
kızlar canım cok sıkkın sabahten beri aglıorumbugun doktora gıttık bebegimi görmeye 24 haftalık hamileyim hiçbi sorunu yok herseyı normal boyu kilosu ense kalınlıgı yan herseyı işte ama doktor ayaklarının eğri oldunu yani içer dogru oldunu söledi int baktım arastrdm moralim dahada bozuldu ya ptesi günüde seker yuklemesi icin gitmiştim bulundgm sehrdekı doktora bak bu bacakları simdi seni tekmelicek dedi o hıcbısey demedı kafayı yıycem neden bırden durup dururken cocugum böle oldu.bugunde kendi memleketimdeki doktora gittim işte oda öyle dedi ama cok üstünde durmadı dogdugunda masaj yaparsanız düzelir dedi.onun dısında hiçbir problemi yok ama int bakıorum alcıya alıolar amelyat yapıolar ya delircem sabahtan beri nolur biri bişe desin durus pozisyonundan kaynaklı olabılırmı ondan öle görmüş olabilirmi doktor
canım cok saol ya evet baska bir doktora muhakkak gideceğim inş allahım bi yanlşlık vardır durus pozisyonundan falan kaynaklanıodur diorm kendi kendim.sonrada düşünüorm doktorum cok fazla üstünde durmadı belkide o an için öyle göründü diorum kendi kendime sonrada diorm allahım dermansız dert vermesin cok şükür saglıgı sıhati eli ayagı yerinde tedaviyel masajla düzelebilcek bişey diolar ama mutlaka gidecegim baska doktora.canım benim endişeni üzüntünü çok iyi anlıyorum ama sana bir abla tavsiyesi nette çok araştırma yapma artık çünkü daha çok moralin bozulur.boşuna kendini üzüp durma.bebişinin ayaklarında öyle bir problem varsa bile kendini harap ederk bir çözüm bulamazsın.Allah dermansız dert vermesin yeterki bebişin sağlıcakla bir doğsun en iyi şekilde tedavisini yaptırırsınız.hem daha rahatsızlığının derecesi belli değilmiş belki doktor yanlış yorumlamıştır.sen en iyisi iyi bir ultrason merkezi bul tekrar baktır eğer sonuç aynı çıkarsa tadavi yollarını araştır bebişin doğunca da herşeyi eksiksiz yaptırırsın inşallah kendini harap etme.sana Kurandan bir ayet yazayım son olarak ''Benim hükmüme razı olmayanlar kendilerine benden başka Rab arasınlar.''
bu konuda içini rahatlatırım umarım. benim eltimin bebeğininde 1 ayağı eğik doğdu ama korkacak hiçbir durumu olmadı doktor bebeğin ilk doğumunda bu gibi durumların kolay düzeldiğini ve kıkırdak yapısı sayesinde çabuk sonuç alınacağını söyledi.. ilk 1 sene ( zaten yürüyemediği için sorun olmuyor ) demir çubuk üzerine bağlı 1 çift ayakkabı verdi onu giydirdiler git gide yönünü düzeltti ve şimdi ayakları maaşAllah çok sağlıklı. Haziranda 3 olacak ve patır patır yürüyor hiçbir sorunu yok.. yani bu durum bebek olduğundan dolayı düzelmesi açısından avantaj.. bunu araştır ve sor ben kendim görmesem belki çok korkardım ama bebeklerde kırkırdak yapı olduğu için zorluk olmuyormuş..
:) içini ferah tut emi Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
kızlar canım cok sıkkın sabahten beri aglıorumbugun doktora gıttık bebegimi görmeye 24 haftalık hamileyim hiçbi sorunu yok herseyı normal boyu kilosu ense kalınlıgı yan herseyı işte ama doktor ayaklarının eğri oldunu yani içer dogru oldunu söledi int baktım arastrdm moralim dahada bozuldu ya ptesi günüde seker yuklemesi icin gitmiştim bulundgm sehrdekı doktora bak bu bacakları simdi seni tekmelicek dedi o hıcbısey demedı kafayı yıycem neden bırden durup dururken cocugum böle oldu.bugunde kendi memleketimdeki doktora gittim işte oda öyle dedi ama cok üstünde durmadı dogdugunda masaj yaparsanız düzelir dedi.onun dısında hiçbir problemi yok ama int bakıorum alcıya alıolar amelyat yapıolar ya delircem sabahtan beri nolur biri bişe desin durus pozisyonundan kaynaklı olabılırmı ondan öle görmüş olabilirmi doktor [/QUOT
Canım benim bende anne adayıyım 18 hafta olacak yakında ve ben senin yerinde olsaydım bu kadar üzülüp panik yapmazdım panik yapıpta bebeğimin psikolojisinide etkilemezdm bol bol dua eder Rabbime bırakırdım dünya dua ile dönüyor inanarak dua et düzelir şüphe duyma ve şükrederdim çünkü kolu yok bacağı yok ta diyebilirdi Allah korusun ben yıllar öncesinde bir çocuğun koluna çok üzülüp ağlamıştım kuaförde görmüştüm tanımıyordum ve çok üzülüp ağlamıştım anne karnında doktoru anlayamamış bu durumu ailesine kötü bir sürpriz olmuş,evladına sorulsaydı o kolum bacağım olsun isterdi ayaklar nedir ki üzülme canım derdi veren Allah devasını şifasını da verir Allah şifa versin inşallah düzelir...
İyi aksamlar ben yeni dogum yaptım bebeğim de çapraz ayak doktor masajla geçecek diyor siz nasil aşamalardan geçtiniz bilgi verirmisinizkızlar canım cok sıkkın sabahten beri aglıorumbugun doktora gıttık bebegimi görmeye 24 haftalık hamileyim hiçbi sorunu yok herseyı normal boyu kilosu ense kalınlıgı yan herseyı işte ama doktor ayaklarının eğri oldunu yani içer dogru oldunu söledi int baktım arastrdm moralim dahada bozuldu ya ptesi günüde seker yuklemesi icin gitmiştim bulundgm sehrdekı doktora bak bu bacakları simdi seni tekmelicek dedi o hıcbısey demedı kafayı yıycem neden bırden durup dururken cocugum böle oldu.bugunde kendi memleketimdeki doktora gittim işte oda öyle dedi ama cok üstünde durmadı dogdugunda masaj yaparsanız düzelir dedi.onun dısında hiçbir problemi yok ama int bakıorum alcıya alıolar amelyat yapıolar ya delircem sabahtan beri nolur biri bişe desin durus pozisyonundan kaynaklı olabılırmı ondan öle görmüş olabilirmi doktor