• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin ayakları sürekli terliyor??

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bebeğim 5.5 aylık ve bebeğimin uzun süredir aykaları terliyor üşümemesi için giydirdiğim çorapları çoğunlukla kilotlu çorap giydiriyorum çıkarıyorum ve hafif ıslaklık ve terden dolayı parmaklarının arası büyük insan ayağı gibi kokuyor:sinifsinif: böyle durum yaşayan varmı çaresini buldunuzmu varsa paylaşırmısınız:uhm:

canım benim bebeğimde 7. ayına girdi aynı sorun bizde de var çorap giyinmeyi sevmiyo giydirirsem çıkartıyo kendisi hem terliyor hemde kokuyo dediğin gibi doktora sormuştum normal demişti bizimki biraz kilolu ondandır diyr düşünüyorum ama bende bilemiyorum

benim bebeğimde 9 ayının içinde bizdede aynı sorun var ayakları çok terliyor ve bunun nedeni olarakta kokuyor buna ek olarakta bebeğimin elleri ve kafasıda terliyor bu hafta götürdüğüm doktor ellerini tutar tutmaz bu bebek kansız dedi ayaklarının ve başınında terleyip terlemediğini sordu sonra kan tahlili yapıldı çok düşük bi kansızlık çıkmadı ama kan damlasını bırakıp kan şurubuna başladık 20 güne kadar bi sorun kalmayacağını söyledi ben 4 gündür kullanıyorum ve cidden fark etmeye başladı kafası artık eskiye nazaran terlemiyor ayakları ve elleride fazla terlemiyor çok uzun oldu kusura bakmayın sizde bi danışın doktorunuza bu konuda

benim oğlumunda aykaları doğduğundan beri terliyor...
çok sıkı giydirmeyin arkadaşlar..
ben penye ayaklı tulumun üzerine çorap giydiriyorum..alttaki penye teri çeksi diye...
birde sürekli pudralıyorum...

kızlar o çok giydirmekten değil

ben kilotlu çorap yada ayaklı tulumun üzerine 1tane ince çorap giydiriyordum ama yine aynı oluyordu

meğer kansızmış yavrum sorun bu yani kansızlık

Back