• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebegimin Ayak Bas Parmaginda İltihap Oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

hnfcns

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
28
1
16
İstanbul
Arkadaslar oglumun ayak bas parmaginda iltihap olusmus daha once hic o tirnagini kesmedim 5bucuk aylik oldu tirnagi cok kucuk diye hic kesmedim uzamaya basladi ama simdide iltihap olusmus ne yapmam lazim suanda annemin yaninda oldugum icin saglik ocaginada gidemiyorum eve gidene kadar rahatlaticak bisi soyleyin lutfen yardim edin :(

Arkadaslar oglumun ayak bas parmaginda iltihap olusmus daha once hic o tirnagini kesmedim 5bucuk aylik oldu tirnagi cok kucuk diye hic kesmedim uzamaya basladi ama simdide iltihap olusmus ne yapmam lazim suanda annemin yaninda oldugum icin saglik ocaginada gidemiyorum eve gidene kadar rahatlaticak bisi soyleyin lutfen yardim edin :(

Benim oglumda ommustu ayaklari tombis oldundan ..baktroban pomat al eczaneden yesil kutusu olandan maviside var yesil kutusu daha iyi hemen gecirir... Tirnaklarini kes tekrarlamasin..

Back