bebeğimin ayağını gördüm kızlar:)

dysania

İÇİNE ATIYON ATMA
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.156
2.794
biraz önce karnımda müthiş bır gerılme hıssi oldu bu arada 38+4 gunlük hamileyim karnımı açtım aynaya bir baktım kı bebeğim ayağını dayamış hep yapar ama parmakları da bı okadar net içim bi garıp oldu ne müthiş birşey bu ya sizinle paylaşmak istedim darısı tüm isteyenlerın başına
doguma iki 3 günümüz var sabırsızlanıyorum:)

canım olkuyunca cok heyecanlandım.cok güzel bir olay.umarım bizde bu haftaları görürüz.riskli gebelik gecirşyorumda.

maaşallah canım.ayyyyyyy yerim ben onun ayağınıııııı.ay bende istiyom yaaaaa.ama var daha bizimkine.bu arada allah tez zamanda ağrısız acısız kurtulmayı nasip etsin canım.

tebrikler güzel bir duygudur eminim benim daha yarı oldu doğuma çok var ama sabırsızlenıyorum şimdiden ne müthiş bir duygudur allah bu duyguyu herkese yaşatsın...ama ben alakasız bir şey sormak istiyorum ...... sizlerle bir sorunumu paylaşmak istiyorum.ben 21+4 günlük hamileyim doktorum beni bebeğin kalbinde beyazlık var diye 2.düzey ultrasona bakan bir doktora yönlendirdi(eşi olduğunu öğrendim )her neyse bu önemli değil.Dün yönlendirdiği doktora gittim o da kalbinde kireçlenme var dedi ilede kendiliğinden geçer dedi soru sormak istedim beni tersledi...zaten moralim bozulmuş bi de doktora sinirlendim o kadar parayı çöpe atsam daha iyiydi bari bir fakir bulurdu neyse böyle bir problem yaşayan varmı aranızda ya da duydunuz mu ?Cevap yazanlara şimdiden teşekkürler....

ne güzel bisiydir ya o duygu..bende hissetmek istiyorum bebisimi ama daha aylaaar var:KK43:(

ben de istiyorummmm ben de ama daha çok erken sanırım
sabetmeliyimmmm şu an sadece karnımdan kayar gibi oluyor onu hissediyorum

allahımm ne muthıs bı duygu olsa gerek allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkadasım :) bızde o gunlerı gorelım bı an once zaman gecmıyor ahh ahhhh :)

canimsin ya bebisin ayak ölcüsünü göstermis annesi patik ayakkabi al diye :)
fotografini cekseydin keske madem okadar net belli oldu
rabbim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin insallah canim

X