Selam kizlar,
neredeyse 14 aylik oglumun dünden beri atesi 38 39 arasi seyrediyor. Isin kötü yani, bu zamana kadar yani 14 ay boyunca hic atesi cikmamisti.Ne asi yaptirdigimda, ne dis cikardiginda ne de bronsit oldugunda. Haliyle elim ayagima dolasti. Gece fitil verdim baktim düsecek gibi degil cünkü, sabah uyandigimda yeniden atesi vardi. 38.1 le basladi su an 38.5 civarinda. Soguk kompres ise yaramiyor.Halsiz duruyor, homurdaniyor sürekli ama masallah mamasini yiyor. Ne yapmaliyim sizce?Bu konuda gayet tecrubesiz bir anneyim![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
neredeyse 14 aylik oglumun dünden beri atesi 38 39 arasi seyrediyor. Isin kötü yani, bu zamana kadar yani 14 ay boyunca hic atesi cikmamisti.Ne asi yaptirdigimda, ne dis cikardiginda ne de bronsit oldugunda. Haliyle elim ayagima dolasti. Gece fitil verdim baktim düsecek gibi degil cünkü, sabah uyandigimda yeniden atesi vardi. 38.1 le basladi su an 38.5 civarinda. Soguk kompres ise yaramiyor.Halsiz duruyor, homurdaniyor sürekli ama masallah mamasini yiyor. Ne yapmaliyim sizce?Bu konuda gayet tecrubesiz bir anneyim
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)