25 aylik klamoks bid 400 mg ama basladik ates 40.7 ye cikincaBebeğiniz kaç aylık ve doktor hangi antibiyotiği yazdı?
ates hic dusmedi ki neredeyse zaten kesintisiz devam etti. Basladik bu aksam hala atesli 38.5 bekliyorum bakalim. Sag olun yorumunuz icin.2 ateş arası süre 6 saatten az ise antibiyotik kullanmanızı öneririm 40 dereceyi de geçmiş ateşiniz
Rica ederim geçmiş olsunates hic dusmedi ki neredeyse zaten kesintisiz devam etti. Basladik bu aksam hala atesli 38.5 bekliyorum bakalim. Sag olun yorumunuz icin.
15-20 dk da bir olctum bi 37 oluyordu bi 38.5 falan en son 39 lari surekli gecmeye baslayinca ilaclara basladik gece sabaha kadar atesi cok yuksekti.Dalgalı ateş dediğiniz bir düşük bir yükseliyor mu yani ?
kaç saatte bir ölçüm yaptınız not ettiyseniz paylaşır mısınız ?
Baya gün oldu enfeksiyonu falan olabilir doktor gördü mü dün ?15-20 dk da bir olctum bi 37 oluyordu bi 38.5 falan en son 39 lari surekli gecmeye baslayinca ilaclara basladik gece sabaha kadar atesi cok yuksekti.
Iste doktora direk sabahinda gitmistik antibiyotik vermisti bende cok maruz kaldi emin degilseniz kullanmak istemiyorum demistim oda 1-2 gun gozlemle kotulesirse kullan demisti. Kotulesti bizde dun gece basladik ilaca. Cok sukur su an iyi atesi falan dustu.Baya gün oldu enfeksiyonu falan olabilir doktor gördü mü dün ?
Çok geçmiş olsunIste doktora direk sabahinda gitmistik antibiyotik vermisti bende cok maruz kaldi emin degilseniz kullanmak istemiyorum demistim oda 1-2 gun gozlemle kotulesirse kullan demisti. Kotulesti bizde dun gece basladik ilaca. Cok sukur su an iyi atesi falan dustu.
Evet cidden nereden nasil geldi hic anlamadik. Sadece parka gidiyoruz birde gecen gun bi avm deki oyun alanina girmistik bir kac cocuk vardi sadece. Bu da yetti demek ki.. nasil oldu diye dusune dusune kafam sisti gunlerdir. Hic farketmeden bulasiveriyor. Aniden yukselip dusmeyen dalgali bir ates disinda belirtide yoktu. Halsizlik, istahsizlik, titreme tabi vardi. Ama baska bir sey yoktu. Sonradan atesi zirve yalinca yutkunma zorlugu basladi bi o. Neyse ki antibiyotige baslayinca sabahina toparladi cok sukur.Çok ciddi bir influenza salgını var lütfen dikkat edin
Çok şükür.Maalesef hızlı yayılıyor hastalık.Evet cidden nereden nasil geldi hic anlamadik. Sadece parka gidiyoruz birde gecen gun bi avm deki oyun alanina girmistik bir kac cocuk vardi sadece. Bu da yetti demek ki.. nasil oldu diye dusune dusune kafam sisti gunlerdir. Hic farketmeden bulasiveriyor. Aniden yukselip dusmeyen dalgali bir ates disinda belirtide yoktu. Halsizlik, istahsizlik, titreme tabi vardi. Ama baska bir sey yoktu. Sonradan atesi zirve yalinca yutkunma zorlugu basladi bi o. Neyse ki antibiyotige baslayinca sabahina toparladi cok sukur.
Ateş benim en korktuğum şey üstelik dalgalı ateş. Ilık duş aldirmayi bırakmayın hastalanır vs demeyin çocuk zaten hasta en kısa sürede de doktora gidin önlem alın çok geçmiş olsun.Kizlar 46 saat kadar once oglumun aniden atesi cikti aksam usuttugunu dusunduk sabah aile hekimine gittik. Atesi 38 civariydi ama arada 37 lere dusuyordu. Doktor hafif kizarik kulagi ama bogazda cigerde bir sey yok agliyor diyede kizarmis olabilir ben yinede bir antibiyotik yazayim dedi. Bende cok fazla maruz kaldi gereksiz kullanmak istemem diyince iyi o zaman 1-2 gun takip et duruma gore baslarsin dedi. Simdi 1 gun gecti. Ates baslayali 48 saat olacak. Hala 39 lara cikan arada 37 lere inen dalgali ates var. Pek yemiyor dis cikardigi icin zaten yemiyordu. Sivi vermeye calisiyoruz. Ates dussun diye 2 kere dolven verdim toplam 37 lere dustu 2 saat kadar o ara nesesi keyfi yerine geldi ama ates yukselince huysuz tabiki. Korkum habersizce crp cok yukselir aniden kotulesirse diye. 72 saat bekledikten sonra mi tahlile baska doktora gotursem takip edip yoksa acil e mi gotursem aklim basimda degil. Akil verin lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?