oncelikle gecmis olsun,bebeginin atesi dusmus cok sukur,bundan sonra sik sik kontrol et gece boyunca.Sana tavsiyem telefonunun alarmini sik araliklarla kurman,boylece uyuyup kalma riski olmaz.Asidan dolayi olan ates 3 gun kadar surebilir demisti doktorum,bundan sonraki 2 gun de takib altinda tut bebisinin atesini.Yarin bir calpol al,elinin altinda bulunsun,evde her zaman hic acilmamis bir ates dusurucu surubun daima olsun.Onun disinda ben ates dusurucu bant kullaniyorum(yurt disindan getirdim ama burda da var,kolay bulunmuyor internetten siparis edebilirsiniz) doktor tavsiyesi ile,asi olduktan sonra eve glince asi olan yerine o bantlardan yapistiiryorum,gerekirse bileklerine de yapistiriyorum ve calpol veriyorum.Calpolu ilk gun 6 saat ara ile,ikinci gun sadece gece yatarken veriyorum.Atesi dusmedigi taktirde 3 saatte bir calpol,3 saatte bir dolven verilebilir(asidan dolayi bu derece ates durumu olmaz ama ben aklinizda bulunsun diye yaziyorum).Atesli bebegi soymaniz lazim,ama ayaklarinda coraplari olsun.Cok zor durumda kalip da ates dusuremediginiz durumlarda da ilik banyo en etkilidir,tabii onda da bebegi usutme riski var bu yuzden cok sik yapmaktan da kacinmak gerek.Allahim bebeklerimizi korusun.Saglicakla.