Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 8 aylık bebeğim var bu akşam ateşi başladı acile gittik bişey yapmadılar başka bir acile gittik ilaç verdi ve ıslak bez koymamı söyledi . Yapınca düşse de sonra da yükseliyor. Ne yapmam lazım ve nasıl beslemeliyim
Merhaba 8 aylık bebeğim var bu akşam ateşi başladı acile gittik bişey yapmadılar başka bir acile gittik ilaç verdi ve ıslak bez koymamı söyledi . Yapınca düşse de sonra da yükseliyor. Ne yapmam lazım ve nasıl beslemeliyim
Ilık duş aldır mutlaka ateş düşürücü kullan ama büyük ihtimalle antibiyotikliktir acile gitme hiç boşuna bi halt yaptıkları yok sen hemen pazartesi sağlık ocagına git onlar daha güzel bakıyo idare et bugün de yavruyu kıyamam çok ağrısı vardır ama ateşlendiğinde üşenme ılık duş aldır hiçbişey olmaz ama cam falan esinti olmasın bu sefer üşütürsün allahım şifa versin inşallah
Ilık duş aldırın, ama sirkeli su uygulamayın. Sirkeli su bilinenin aksine ateş düşürmez aksine kan damarlarının büzüşmesine yol açarak iç ateşin yükselmesine sebep olur.
Ateş vücudun savunma sistemi, vücuttaki mikrop, enfeksiyon vs. İle uğraşıyor şu anda. Emiyorsa emzirin. Ben 39 altındaki ateşe müdahale etmem pek. Ama ateşe karşı yöntemlerim şunlar; ayak altına sarımsaklı yağ, ayak altına patates dilimi, suya birkaç damla iyot yapıp vücuda sıkma, çilek , nar yedirmek, dut kürü yapmak.
Ateş 38.5 dan yüksekse müdahale ediyorum. Ilık duş aldırıyor gene yüksekse ateş düşürücü verip ıslak bezle başına koltuk altlarına diz arkasına kompleks uyguluyorum. Ustunude fazla giydirme mümkünse sadece çıtçıtlı yeter. Çorap giydire bilirsin soğuksa .