Bebek Beslenmesi Bebeğimin ateşi çok düşük

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duygus19

Prenseslerim
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
288
67
318
35
Arkadaşlar 4 aylık bebeğim grip oldu bugün ilaç kullanmaya başladık gece 12 civarı ateş düşürücü verdim.Ateşini ölçüyorum ilk 34 civarı çıktı şimdi 35lerde gidip geliyor üşüyordur diye üstünü kalın örttüm doğrumu yaptım vücudunubaşını falan elliyorum soğuk napmam lazım.

Iyi geceler canım cok geçmiş olsun oncelikle salgın var sanırım benim kızimda hasta başındayım.özelikle elleri veayakları soguksa iç ateşi olabilir dikkat et ve kalın örtme üzerini ateşini surekli kontrol et allah korusun iç ateşte soguk olur tırnaklar morarir.allahım korusun bebislerimizi

Iyi geceler canım cok geçmiş olsun oncelikle salgın var sanırım benim kızimda hasta başındayım.özelikle elleri veayakları soguksa iç ateşi olabilir dikkat et ve kalın örtme üzerini ateşini surekli kontrol et allah korusun iç ateşte soguk olur tırnaklar morarir.allahım korusun bebislerimizi

Amin Allahım korusun bir an önce şifa versin bebeklere.Gribi devam ediyor ama ateşi 36.1e yükseldi üzerine ince bi battaniye örtüyorum yarıya kadar.Bize babadan bulaştı grip.Su içirsek iyi gelirmi acaba içerde ateş varsa dışarı vururmu.Elleri gece soğuktu ama şimdi iyi şükür.Ayakları hep sıcak.

Back