How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi Bebeğimin Aşırı Terlemesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

family

Biriciğim Buğrahan'ım:):)
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
888
0
116
Denizli
kuzucum acayip şekilde terliyo yani nasıl diyim belinden yukarsı su dökülmüş gibi oluyor AMA SADECE UYUDUĞU ZAMANLAR... kolları bile sırılsıklam oluyo gece 7-8 kere üstünü değiştiriyorum bazen... evin sıcaklığıda aynı bi sıcak bi soğuk değil, üstünede ince bi battaniye örtüyorum sadece, ince pijama giydiriyorum ama naptıysam nafile terliyo.. geceleri saat başı kalkıyo sabahlarıda ben uyurken falan terli terli kalkıp oturuyo üşütüyo tabi teri üstünde soğuyunca hemen hasta oluyo sonradamafoldumben şimdi yine hasta burnu tıkalı uyuyamıyo ememiyomafoldumben

Aynı sorun geçen kış bende vardı malesef..Sadece uyuduğum zamanlarda hem saçlarım hem de tüm sırtım,gövdem terliyordu..Sanki banyo yapmışım gibi özellikle kafam terliyordu..Biz sonra yatak odasındaki kaloriferi kapattık ,geçti..Normalde çok terleyen biri değilim..Akciğer filmi falan çektirdik bana korkup ama Allah a şükür hiç bir şey çıkmamıştı...Bebeklerdeki durum da aynı sebepten mi bilemiyorum...

Ben fanila ile yatıyordum.gecede 2-3 kez falan fanila değiştiriyordum...

canım ben ilk defa sende duyuyorum ama başka bi dr a götürsen bebişini?

eşim öyle
uyuduğunda sadece boynu çamur gibi oluyor ama bebekliğinde hastalanmış ondan sonra öyle olmuş

Bende bebekken böyle bir durum yokmuş..Akciğerlerimle ilgili herhangi bir hastalığım da yok..

canım geçmiş olsun öncelikle....istersen şu yazıya bir göz at,,umarım bir an önce normale döner bebişin...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım aynı sorun benim oğlumda da var.inanılmaz terliyo.doğduğundan beri gece 3-4 kez üstünü değişmeye kalkıyorum.ama maalesef bu böyle devam ediyo.şimdi 5 yaşında hiç birşey değişmedi.evdeyken ben sürekli takipteydim ama şimdi kreşe gidiyo.incecik giydiriyorum almaya her gittiğimde terin içinde oluyo.bu yüzden çok sık hastalanıyo.bizimki genetik olsa gerek babamızda öyle çünkü.ben evde kazakla otururken onlar t-shirtle dutuyor.

canım benim kardeşimde aynı şekilde gece terlerdi bizde senin gibi heryerine havlular olmadı üzerini değiştirdik tıkanırdı uyuyamazdı sonra doktora götürdük burnunda et olduğunu söyledi lazerle ameliyat oldu daha rahat uyumaya başladı tıkandığı için zorlandığı için terliyormuş bizim sorunumuz bu şekilde çözüldü sizinkide böyledir diyemem tabii ama bi doktora daha götür istersen ve çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda nedenini anlarsınız

canım benim kardeşimde aynı şekilde gece terlerdi bizde senin gibi heryerine havlular olmadı üzerini değiştirdik tıkanırdı uyuyamazdı sonra doktora götürdük burnunda et olduğunu söyledi lazerle ameliyat oldu daha rahat uyumaya başladı tıkandığı için zorlandığı için terliyormuş bizim sorunumuz bu şekilde çözüldü sizinkide böyledir diyemem tabii ama bi doktora daha götür istersen ve çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda nedenini anlarsınız

doğtu söylüyorsun kuju benim oğlandada vardı geniz eti...ameliyat olmadan öncede normalden fazla terliyordu..unutmuşum...

tşk ederim arkadaşlar hepinize ama doktorumuz hiç bi sorundan falan bahsetmedi bazı bebeklerde oluyo bu genetik olabilir dedi sadece...

tiroid hormonlarını kontrol ettirin belki bir sorun vardır,Allah korusun.belkide geçici bişeydir.aklıma gelen başka birşeyde eğer yediğiniz yemeklerden veriyorsan ve içinde azda olsa baharat varsa o da yapıyor olabilir.benim kızımında elleri ve ayakları terliyor sürekli.hatta elleri kuruyken eğer çoraplarını çıkarırsam hem ayakları hemde hemen elleri terlemeye başlıyor.aynı durumda olan varsa bana msj atarsa özelden sevinirim.