Bebek Beslenmesi bebeğimin altını değiştiremiyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
bebeğim 9.ayı doldurmak üzere önceden rahatlıkla güle oynaya altını değiştirirken şimdi fırsat vermiyo bi türlü rahat bi şekilde değiştiremiyorum sürekli hareket halinde donüyo ayağa kalkmaya çalışyo oyuncak falan bişey veriyorum eline oyalamaya çalışyorum ama nafile kakasını her yere bulaştırıyor sonra bez elimde kalıyo kendisi başka yerde..bugün resmen sıkıca tutup ağlatarak değiştirdim.
ya hele bi de dışarda bi avmde falan değiştirmeye kalksam ne olur.

benimkide aynı canım.napıcamı şaşırıyorum.ayaklarını öpüyorum bacaklarını ısırıyorum oynuyorum çaktırmadan soyuyorum :)ama tekrar bez bağlarken basıyo yaygarayı..hiç istemiyo.dün eline saç kurutma makinasını verdim :) bide sanki benden güçlü gibi nasıl kuvvetle kaçıyo hayret ediyorum.bi müddet sonra neden altını açtığımı anlar ve düzelir diye umuyorum..

dün kakalı bezi elimde kaldı kendisi kakalı poposuyla fırladı sağa sola.artık bu alt değiştirme iki kişilik iş oldu bence biri tutacak biri değiştirecek

bizde de duru aynı. iki hafta önce sünnet olduk tabi sünnetten sonra acıyo diye rahat durmuyodu ama artık geçti hala öyle. babası tutuyo ben değiştiriyorum artık düşünün. eline ıslak mendil paketini veriyorum bazen işe yarıyor onunla oyalanırken kapatııyorum tekrar bezini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…