• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin alnında cıkan tüyler nedir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Xtrmbullshit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
25
11
88
33
merhaba hanımlar bebeğim var 3 aylık epey saclı ve tüylü doğdu. Öyleki alnı tüyden görünmüyordu. Sonra bu alnındaki tüyler döküldü sanırım lanugo tüylerymiş. Sevindik derken bebeğimin alnın tekrar siyah ince tüyler cıktı. Böyle biley başına gelen var mı? Bunlar da dökülürmmü yoksa kalıcı mı? Cevaplarnızı bekliyorm lütfen. Hormonal bozukluk olmasndan korkuyorm

Kiziminda alninda kollarinda kulaklarinda vardi saclariyla birlikte dokuldu ve sadece sari saclari cikti
Ilk dokulen saclar biraz daha koyuydu

Kiziminda alninda kollarinda kulaklarinda vardi saclariyla birlikte dokuldu ve sadece sari saclari cikti
Ilk dokulen saclar biraz daha koyuydu
Cevabınız için teşekkürler. Ne kadar sürdü dökülmesi? Bi de bizim tüyler döküldü ama tekrar cıktı. Sizinki de mi sonradan tekrar cıkıp döküldü?

merhaba hanımlar bebeğim var 3 aylık epey saclı ve tüylü doğdu. Öyleki alnı tüyden görünmüyordu. Sonra bu alnındaki tüyler döküldü sanırım lanugo tüylerymiş. Sevindik derken bebeğimin alnın tekrar siyah ince tüyler cıktı. Böyle biley başına gelen var mı? Bunlar da dökülürmmü yoksa kalıcı mı? Cevaplarnızı bekliyorm lütfen. Hormonal bozukluk olmasndan korkuyorm
Merhaba üstünden zaman geçti ama sormak istedim aynı şey benim oğlumda olmaya başladı dökülmüştü tekrar çıkmaya başladı sizin ikinci kez döküldü mü o tüyler ben de korktum hormonal birşey mi diye

Merhaba üstünden zaman geçti ama sormak istedim aynı şey benim oğlumda olmaya başladı dökülmüştü tekrar çıkmaya başladı sizin ikinci kez döküldü mü o tüyler ben de korktum hormonal birşey mi diye
Merhaba tüyler yüz renginiyle aynı oldu zamanla. Hormonal bişey değilmiş. Sadece esmer güzeli yakışıklı bir delikanlı olmasının alametleriymiş 🥰

Back