Var tabii. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.Merhabalar ben rüyamda bi koltukta oturuyordum dönen sandalye gibiydi arkamı döndüm, birinin kucağında kırmızı zıbınlı kumral bir kız bebek vardı. Çok güzelsin annecim dedim sonra birisi ona Alya diye seslendi ve ben de öyle seslendimsonra ultrasona gittik %90 üstü ihtimal ile kız dedi ama 13 haftalık olduğu için kesin demedi. Kız olursa adı Alya olacak çok sevdim yaşayan var mı böyle bir şey?
İnşallahVar tabii. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Ayy çok heyecanlıBen değil ama eşim daha hamile olduğumu bilmediğimiz bir gün rüyasında kız bebeğimiz olduğunu görmüş, sevmiş öpmüş koklamış.. Günlerce etkisinden çıkamamıştı.
Şuan 9+5 günlük hamileyim cinsiyeti merakla bekliyoruz acaba ona da rüyasında görmek mi nasip oldu bakalım
Annem ablam gebe kalmadan rüyasında oğlu olduğunu adını da Efe koyduğumuzu gördü. 1 hafta sonra ablamın gebe olduğunu öğrendik oğlu oldu ve adını Yakup Efe koydukMerhabalar ben rüyamda bi koltukta oturuyordum dönen sandalye gibiydi arkamı döndüm, birinin kucağında kırmızı zıbınlı kumral bir kız bebek vardı. Çok güzelsin annecim dedim sonra birisi ona Alya diye seslendi ve ben de öyle seslendimsonra ultrasona gittik %90 üstü ihtimal ile kız dedi ama 13 haftalık olduğu için kesin demedi. Kız olursa adı Alya olacak çok sevdim yaşayan var mı böyle bir şey?
Aa çok güzelrabbım gönlünüzce versin ilginç bende rüyamda bugun ikiz kızım olacakmış adlarıda esma ve nisma cok ilginç:)) ama 2evldım var rabbım dileyene versin
Ayy çok güzelAnnem ablam gebe kalmadan rüyasında oğlu olduğunu adını da Efe koyduğumuzu gördü. 1 hafta sonra ablamın gebe olduğunu öğrendik oğlu oldu ve adını Yakup Efe koydukismi çok güzel arapça bir isim, yüksek , cennet demek. Benim de kızım olursa Alya koymayı düşünüyorum Allah’ın izniyle. Sağlıkla gelsin bebişin
Amin çok teşekkür ederim herkesin gönlüne göre versin, ben de rüyamda 3 kere oğlum olduğunu gördüm bakalım benimki çıkacak mıAyy çok güzelAllah gönlünüze göre versin inşallah
Çok üzüldümbende iki sene önce rüyamda erkek oldugunu görmüştüm ,erkek te oldu ama doyamadım yavruma kucagıma bile alamadım
Hamile misinizAmin çok teşekkür ederim herkesin gönlüne göre versin, ben de rüyamda 3 kere oğlum olduğunu gördüm bakalım benimki çıkacak mı
Sağlıkla gelsin inşallahEvet 10+1
hayır canımAa çok güzelhamile misiniz peki
Çok teşekkür ederim cümlemizinki sağlıkla gelsin inşallahSağlıkla gelsin inşallah