Çocuk Hastalıkları Bebeğimin 4 aydan sonra uyumamaya başladı..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

complex

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
384
177
303
İstanbul
Slm kızlar
bebeğim 3 ayı yeni doldurdu ilk haftadan itibaren geç saatlerde de olsa uyur sabaha kadarda acıktıkça uyanır ( bazen 4 saat aralıksız uyuduğu olurdu) ama son 10 gündür gündüz de fazla uyumamasına rağmen gece saat başı uyanıyor en uzun süre 2 saat uyuyor emziriyorum uyuyor 5 dk sonra yine ağlayarak uyanıyor...
gelişimi çok güzel yani doyuyor kakasını da iyi yapıyor 4 kez falan kucağa fazla alışık böyle bir bebek yani....
Acaba bir geçiş dönemi falan mı yaşıyoruz birde daha çok küçük olmasına rağmen yatağını değiştirdiğimizde problem yapıyor olabilir mi birde anne kokusuna alışıktır bebekler babasıyla ayrı odada yatınca onunda kokusunu arıyor olabilir mi????
He bu arada gazı olma ihtimalini de düşünerek akşamları rezene çayı içirip yatırıyorum yani problem gazda değil :/

:) hersey normal,bebegin daha onlarca defa uyku yemek vs konusunda huy degistirecektir,benim 4 aylık kızım su anda saatlerdir uyanık ve gunlerdir tum gecemiz uyanık geciyor sabah 8 gibi uyuyor ve 6-7 saat gibi deliksiz uyuyor,sabır diyorum sadece ve tabii ki saglıklı olsunlar da gerisi muhim degil,amin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…