Bebek Beslenmesi bebeğimin 3 aydır kabız

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
40
0
36
İstanbul
oğlum 4. ayından bu yana kabızlık çekiyor.10 günde bir yaptığı bile oldu.Doktora cok götürdüm ilaçlarla bile ıkınarak morararak yapıyor.Doktor zorlanmadan yapması lazım dedi barsak fizyolojik verdi hatta daha neler neler.EK gıdasında kayısı veriyorum.Muz pirinç muhallebi patates vermiyorum.Hep ilaçlarla nereye kadar.Bol bol su veriyorum ki ne kadar vermeliyim bilmiyorum.Bu durumda olan varsa bilgisini tecrübesini lütfen aktarsın.

oğlum 4. ayından bu yana kabızlık çekiyor.10 günde bir yaptığı bile oldu.Doktora cok götürdüm ilaçlarla bile ıkınarak morararak yapıyor.Doktor zorlanmadan yapması lazım dedi barsak fizyolojik verdi hatta daha neler neler.EK gıdasında kayısı veriyorum.Muz pirinç muhallebi patates vermiyorum.Hep ilaçlarla nereye kadar.Bol bol su veriyorum ki ne kadar vermeliyim bilmiyorum.Bu durumda olan varsa bilgisini tecrübesini lütfen aktarsın.

Canım geçen gün benim bebişimde kakasını yapamadı çok ıkınıyodu ben ablamın tavsiyesiyle peçeteyi aldım ufacık bi şekilde kıl gibi incecik yuvarlayıp zeytinyağına buladım bebişimin poposuna azcık girdirdim ama çok az 10 saniye sürmedi kakasını yaptı hiçbi zararı yok eskilerden kalma bi yöntem bi dene ama dikkatli ol peçete büyük olmasın çok yararı olur zeytinyağı rahatlatır bebişini

benim arkadaşımın çocuğundada olmuştu. kakasını yapamıyodu. barsaklarında problem var demiş.makatı tıkıyodu ilaçlarla sıkıntısını çözdü. ama ism olarak bilmiyorum.istersen öğrenip yazabilirim allah acil şifalr versin.

tuana 38 o bahsettiğin ilacın ismini öğrenip bana söylersen çok minnettar kalırım.En azından ilacın ismini öğrenip araştırma yaparım ilaçla ilgili

benim kızım da neler çekmiştik.ooof off.ne zeytinyağı ne bişey hiçbiri kar etmedi ta ki SOKOL adlı ilacı verene kadar.tabi dr verdi.önce daha hafifi duphalac verdi bir işe yaramadı ama sokol yavrumu kurtardı.o kadar dı ki kabızlığı lavman bile yaptırmıştık yavruma:14:

Back