• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin 1 yas gununu kutlamalimiyim?

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
23
31
Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorum😂evet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi

Bu pandemi döneminde hem bir bebek hem bir de hamilelik durumu var bence aranızda kutlamak için çok uygun bir neden. Maddi durumdan önce sağlık en önemlisi. Sağlıkla alın inşallah bebeğinizi kucağınıza. Oğlunuzun da sağlıklı mutlu ömürleri olsun inşallah

cocuk okula baslayip kendisi cevre edinene kadar yapilan dogumgunleri aile icin, cocuk icin bir sey ifade etmiyor ki.

tabi ki siz cevrenizle boyle bir gunu kutlamak isteyebilirsiniz, guzel de olur.

ama sizin durumunuzda, hem maddiyat, hem hamilelik+korona riski, hem de aslinda istediginiz kisilerle degil de baska kisilerle olacagindan yapmasaniz daha iyi gibi.

Niue kimse yok derse iyisini kendisi kendi cocuguna yapsın.
Yarin oglum 1 yasinda olacak biz akrabalardan uzakta sehir disimda oturuyoruz.keske yakinlarim olsaydi.cevremiz yok degil esimin is arkadaslariyla tanisiyorum.binamizda komsuluk vs cok var.aslinda binadakilerle evde kutlamayi dusundum ama 1.5 ay sonra kizim dunyaya gelicek sıkısik durumalr biraz.yani esim masraf olmasin vs dedi.bizde kendi aramizda pasta alucaz esimle.o sekilde kutluvam ama pisman olurmuyum diyorum.yani evet bebek ne anlar ama ileride fotolarina bakinca ne biliyim niye kimse yok dermi diyorum😂evet sacma bi dusunce olabilir ama dusunuyorum iste..sizcekendi aramizda kutlamamiz da yeterli mi

Hem hamilesiniz, hem korona, hic misafir almayin bosverin. Bizde kizimin 1 yas gununu evd ekutladik sadece esim ve ben. küçük bir pasta aldik müzik actik giyindik süslendik video, fotoğraf çektik. Çokta guzel oldu. Tum ailemize de gönderdik. Eksik kaldi mi hayır. Ileri de de pişman olacağını sanmam 😂😂😂

Pandemi bitti mi? Bir biz mi manyak gibi yaşıyoruz ben anlamıyorum, böyle konuları görünce ağzım açık kalıyor. Bebeğinizin nice mutlu yaşları olsun elbet ama salgın devam ediyor, bir sene daha sabır…

Çocuğunun 1-2yas doğum gününu büyük gosterisle kutlayanlarin %90i tamamen Instagramda gösteriş yapmak için, fotoğraf paylaşmak için kutluyor..

Ben kızımda bir heves kutlamıştım aile ,arkadaşlarımız arasında ama kalabalıktık ,oğluma yapmadım zira uykusu geliyor,huysuzlanıyor birşey anlamıyor ki bebek.
Şimdi kızım 9 olacak kendi istegiyle kutluyoruz. Oglumda agustosta girdi 3 yasına evde pasta kestik kendimiz,bence 3 yaş için bile yeterliydi.
İnanın kalabalığa girdiğinize de,yaptığınız masrafa da değmez. Kendi aranizda kutlayın.

Büyük kızımın ilk doğum gününde akraba, arkadaş, komşuları bir mekana davet edip orada kutlamıştık. Sayısız video ve fotoğraf var.

Küçük kızımın ilk doğum gününü pandemiden dolayı çekirdek ailemizle yeni evimizde (daha taşınmamıştık) yer sofrasında pasta üfleyerek kutlamıştık. Bir tane aile fotoğrafımız var.

Bence ikisi de çok güzeldi. Şartlara ayak uydurmak lazım.
Siz hamilesiniz. Kalabalığa girmeniz hiç doğru olmaz.
Alın bir pasta. Bir kaç tane de balon şişirin. Bir kaç fotoğraf. Oldu bitti.
Kızımın 2. doğum günü yaklaşıyor. Gönlüm ona büyük bir doğum günü yapmak isterdi ama durumlardan dolayı bu sene de biz bize oluruz.

En saçma bulduğum şeylerden biridir hatırlamayacak çocuğa doğum günü kutlamak. Ben pasta bile almadım, borcamda kendi yaptığım pastanın üstüne mum diktik eşimle yalandan öyle bir seremoni yaptık işte. Sırf hani fotoğraf çekilelim hatıra kalsın diye. Bir kere de pişman olmadım. Gereksiz masraf ve yorgunluk bence insanları çağırıp kutlama yapmak

Kesinlikle yapin. Bi pasta balonlar vs. Ben cafede kutlamistim 1 yasini. 1 yazili balonlar vardi. Pastasinda da en ustte 1 yaziliydi. Bi anı olur. Evim buyuk degil bi de hizmet etmrk istemedim. Cafede acik alanda 1 saat durduk.. Saglikli mutlu omru olsun yavrunuzun..

Back
X