- 27 Aralık 2017
- 9
- 0
- 27
-
- Konu Sahibi patatessever
3 güne kadar yapmazsa zeytinyağı içir dedi ama onu yapıyorum zatenBence mamayı bırakın anne sütünün hazmı daha kolay çünkü. Doktor ne diyor?
Merhaba mamayı değiştirdik biogai damlayı da aldık düzenli kullandık etkisini görmek için bekledim cevaplayamadım. Eskisi gibi tuvaleti yeşil değil ama hâlâ kabızlığı devam ediyor teşekkürlerMamamı değiştirin. Aptamil prosyneo, Hipp combiotic ve Sma Comfort bunları deneyin.
Her mamadan sonra su içirin. Suyu kaynatıp, ılıtın. Günde 5 damla Biogai damla verin.
Çoğunluk olarak mama veriyoruz sütüm yetersiz geliyor malesef, bir de sürekli rahatsız olduğunu belli ediyor zaten. Bacaklarını kasıyor karnı şişiyor ve ağlama krizlerine gidiyorYaşadığınız kabızlık değil sadece anne sütü alıyorsa, Kaç gün arayla ve çıkınca sıvı mi çıkıyor? Oğlum 17 gün yapmamıştı bir keresinde keyfi yerinde ateşi yoksa bir şey yapilmaz dedi doktoru. Ki özeldi tonla tahlil isteyebilirdi ama normal dedi.
Ama ben başka doktora gidip bagirsak röntgeni çektirdim acaba tıkayan bir şey var mı diye temizdi. Fitil 1 kere verdim onun da yarısını verdim derken.
1 yaşına kadar haftada 1 şekilde yaptı
2.yasina kadar 2 günde 1 derken zamanla günde 1 oldu
Bağırsak tembelliği olmasın sürekli fitil kullanrsnz.
Merhaba tıpatıp aynı durumdayız . Sonunda ne oldu ?Çoğunluk olarak mama veriyoruz sütüm yetersiz geliyor malesef, bir de sürekli rahatsız olduğunu belli ediyor zaten. Bacaklarını kasıyor karnı şişiyor ve ağlama krizlerine gidiyor