• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimim göbeği gümüş nitratla yakıldı ama...

brcdgrmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
27
10
88
40
Merhaba anneler 14 aylık bebeğimin yaklaşık 1 haftadır göbeğinden akıntı geliyordu bıgün gümüş nitrat uygulandı ancak şuan çok daha yoğun akıntı var. Bu uygulamadan sonra böyle akıntı normal mıdır bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

2 haftalıkken düzgün düşmediği için yakıldı oğlumun biraz akıntı olabilir normal ama yoğun akıntı veya kan olursa gel demişti bize doktor. Bence arayın veya gidin.

Kanama yok ıslak gibi çok yoğun da değil az da değil bilemedim açıkçası

Kanama yok ıslak gibi çok yoğun da değil az da değil bilemedim açıkçası
O zaman kararsızsanız bekleyin yarında bir görün nasıl geçiyor. Bezi değmesin duş aldırmayın kurusun hava aldırın sık sık. Akıntı neden oluyormuş peki yaktırmadan öncesinde bir anda mı başladı?

O zaman kararsızsanız bekleyin yarında bir görün nasıl geçiyor. Bezi değmesin duş aldırmayın kurusun hava aldırın sık sık. Akıntı neden oluyormuş peki yaktırmadan öncesinde bir anda mı başladı?
İlk götürdüğüm özel deki cerrah göbeğinden bir doku parçası çıkardı eliyle bebeğimin göbeği çok dar ve derin ben görememiştim ondan kaybaklandığını söyledi. Geçmeyin ve tekrar götürdüm ay ı doktora sçıkçası 10 sn bakıp bi şeyi yok diip gönderdi. Bugün araştırma hastanesine cerrahiye götürdüm gronülom dendi ve direk yakma yapıldı

İlk götürdüğüm özel deki cerrah göbeğinden bir doku parçası çıkardı eliyle bebeğimin göbeği çok dar ve derin ben görememiştim ondan kaybaklandığını söyledi. Geçmeyin ve tekrar götürdüm ay ı doktora sçıkçası 10 sn bakıp bi şeyi yok diip gönderdi. Bugün araştırma hastanesine cerrahiye götürdüm gronülom dendi ve direk yakma yapıldı
Bizimkide ilk düştüğünde derinden kopması nohut gibi kaldı göbeği dışa çıkık içi yuvarlak normal gelmedi gözüme doktor yaktı hemen düzeldi. Yakma işlemi etkili oluyor genelde yarına geçer inşallah akıntısı.

Bizimkide ilk düştüğünde derinden kopması nohut gibi kaldı göbeği dışa çıkık içi yuvarlak normal gelmedi gözüme doktor yaktı hemen düzeldi. Yakma işlemi etkili oluyor genelde yarına geçer inşallah akıntısı.
İnşallah çok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgilendirdiğiniz için. Allah yavrunuzu size sizi ona bağışlasın inşallah

Back