- 4 Temmuz 2017
- 506
- 370
- 103
- Konu Sahibi gulfem2017
-
Benim bebegim 21 aylık1 bucuk yaşında bebeğim var doğduğundan beri gogusumde ikimizde yatar sekikde uyuyor.. gundu,Z sallanarak gecede yanyana emzirerek yatiyoruZ..başta cazip geldi ve bu hataları yaptım ama artık cekilmez oldu..kocaman bebek karyolasi aldık ama orada hiç uyumuyor..bu saatten sonra n yapabilirim nasıl yatağına alistiririm onu meraj ediyorum fikri olan söylesin lütfen..ayrica bebegimin uykusu çok hassas hep böyleydi deliksiz uykusuz yok saat başı kalkiyor
Emzirdiğiniz için saat başı kalkıyordur emme ihtiyacı için gece emzirmeyin sadece gündüz emsin.1 bucuk yaşında bebeğim var doğduğundan beri gogusumde ikimizde yatar sekikde uyuyor.. gundu,Z sallanarak gecede yanyana emzirerek yatiyoruZ..başta cazip geldi ve bu hataları yaptım ama artık cekilmez oldu..kocaman bebek karyolasi aldık ama orada hiç uyumuyor..bu saatten sonra n yapabilirim nasıl yatağına alistiririm onu meraj ediyorum fikri olan söylesin lütfen..ayrica bebegimin uykusu çok hassas hep böyleydi deliksiz uykusuz yok saat başı kalkiyor
Instagram ve youtube da sinem gerger akınal in videoları var.ve bebeğiniz uykuyu çok sevecek adlı kitabıda var bayanın.ücretli danışmanlıkta alabiliyorsunuz.ben danışmanlık alıyorum sinem hanımdan bugün 3.gecemiz akşam 7 bucukda uyudu bu saate kadar uyanmadı hala bekliyorum uyanmasını.7 aylık bu arada oğlum eğitimin inanılmaz geri dönüşleri var.ayrica danışmanlık almadan sadece sinem hanımın videolarını izleyerek ve kitabını okuyarakda başarabilirsiniz emin olun.evet başlarda çok agliyorlar.sonucta bu zamana kadar ki bir alışkanlığı biraktiriyorsunuz.göz yaşı çok normal.benim bebeğim hala uykuya yatarken ağlıyor.ilk zamanlar 1 buçuk saat sürüyordu şimdi ortalama 15 dk da uyuyor çok şükür.bunu herkes başarabilir.sizde yapabilirsiniz.merak etmeyin sabır ve zaman sadece..1 bucuk yaşında bebeğim var doğduğundan beri gogusumde ikimizde yatar sekikde uyuyor.. gundu,Z sallanarak gecede yanyana emzirerek yatiyoruZ..başta cazip geldi ve bu hataları yaptım ama artık cekilmez oldu..kocaman bebek karyolasi aldık ama orada hiç uyumuyor..bu saatten sonra n yapabilirim nasıl yatağına alistiririm onu meraj ediyorum fikri olan söylesin lütfen..ayrica bebegimin uykusu çok hassas hep böyleydi deliksiz uykusuz yok saat başı kalkiyor
Benimki köşe koltukta uyuyor, öbürü bizle.
Çocuk odamız, beşiklerimiz ise boş!
Ondan pek bir önerim yok ama açıklamam var.
Büyüme atağı geçirecek, ya da geçiriyordur.
20. Ayı bekleyin derim yeni bir rutine alıştırırken ve 2 yaş sonrası uyku eğitimleri hakkında bilgi edinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?