Bebek Beslenmesi Bebegimi uyandırmalımıyım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mrh hanimlar size bi sorum olucak bebegim 1 aylik kilo alimi çok iyi gunduzleri 2 saatte bir emiyor ama geceleri uyandirmasam 6 7 saat uyanmicak uyandirmalimiyim kendisimi uyanmali

bence uyandırmalısın kan şekeri düşebilir çok küçük daha 4 saati geçmemeli normalde 3 saatte bir emzirmelisin bence gece de 3 saatte bir kaldırıp emzirmelisin

Mrh hanimlar size bi sorum olucak bebegim 1 aylik kilo alimi çok iyi gunduzleri 2 saatte bir emiyor ama geceleri uyandirmasam 6 7 saat uyanmicak uyandirmalimiyim kendisimi uyanmali
Uykuda anne sütü kadar faydalı bebek için uyanmıyorsa ihtiyacı yok karnı aç değil demektir uyandırmayın. İnanın onlar açılsa yeei göğü inletir zaten

Benimki saat 23...03...06 gibi emiyordu ben ayrıca uyandırmadım..bende dinleniyordum bir güzel .. öyle hatırlıyorum

Çok zor uyanıyor uyandirdiğim zman emmek istemiyor azcik emsede uyuyor yine ama bikez denedim 6 saat sonra kendi uyandi ve çok güzel doyana kadar emzirdim
Benim de 1 hafta sonra 1 aylık olacak bir bebeğim var. Hemen hemen senin bebeğin gibi. Sadece emziriyorum. Hem çok gazlı hem kabızlık da var biraz. Ben korkuyorum acaba almış mıdır yeteri kadar kilo diye
Sen geceleri o düzende devam ettiğin halde mi kilo alımı iyi gitti?

Evet şükür gaz ve kabizlık sıkıntimizda yok olmasi gerektiginden daha iyi kilomuz tek korktuğum gece uyumasi

Degil bir aylık 3 cocugumu da ayni doktorun tavsiyesiyle büyütüyorum. 2.5 kilo üstündeki bebegi uyuyorsa uyandirmayin dedi. Hic uyandirmadim guzelce emzirip uyuttum satilik vs zaten ilk haftadan sonra olmaz dedi. Annenin de dinlenmeye ihtiyaci var. Karni tok alti kuru bebek zorla neden uyandirilsin ki.. bu konuda farkli fikirler elbette vardir ben deneyimlerimi paylastim.

Evet şükür gaz ve kabizlık sıkıntimizda yok olmasi gerektiginden daha iyi kilomuz tek korktuğum gece uyumasi

Ayrica 30 ve 50. Gunler arasi hem karin hem poposunu sıktığı icin bebek kakasini yapmakta zorlanir. Kulak çöpü ile zeytinyagini poposuna değdirebilirsiniz uyarmak amaciyla. Ama cok ağlıyor yapamıyorsa uzun sürdüyse de gliserinli fitili ikiye kırıp kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…