• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi tek başıma nasıl yıkarım?

jouska07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
91
30
3
30
Merhaba bebeğimi tek başıma nasıl yıkayacağım şuan 9 aylık. Yıkayıp eşime veriyordum o giydiriyordu ama tek yıkamam lazım bi süre.Kendi küvetinde kayıyor şuan emekleme veya yürümeye geçmedi.onun filesi de bebeğimin tartmıyor kilolu.Kucağımda yıkadım bugün ben de kaymasın diye de iç kıyafetlerimi çıkarmadım sırılsıklam oldum. Yıkama sandalyesi aldım ondan çok korktu.kucağımda yıkarken bana sarıldı her yerim sabun oldu. Çıkıp onu giydirirken ben de ıslak kaldım baya ağladı uzun süre bırakmadı. Anlaşılan baya zorlandım Başka bi önerisi olan var mı?

bebeğiniz desteksiz oturamıyor mu? iyice sırtını küvete yaslasanız durmaz mı? küveti çok su doldurmayın, göbeğini geçmesin, 1-2 tane de banyo oyuncağı atın küvete, onlarla oyalanırken hızlı hızlı sabunlayın. banyoda mesela yerde üst değiştirme alanı yaratın (alt değiştirme minderi falan varsa onu kullanabilirsiniz) hemen orada giydiriverin bebişi. o yerde oyalanırken siz de üzerinizi değiştirirsiniz.benimki de ayaklarını çırpıyor biraz ıslatıyor bizi ama onu göze almak lazım.

kolay gelsin ama aklıma başka bir şey gelmedi 😊

Merhaba bebeğimi tek başıma nasıl yıkayacağım şuan 9 aylık. Yıkayıp eşime veriyordum o giydiriyordu ama tek yıkamam lazım bi süre.Kendi küvetinde kayıyor şuan emekleme veya yürümeye geçmedi.onun filesi de bebeğimin tartmıyor kilolu.Kucağımda yıkadım bugün ben de kaymasın diye de iç kıyafetlerimi çıkarmadım sırılsıklam oldum. Yıkama sandalyesi aldım ondan çok korktu.kucağımda yıkarken bana sarıldı her yerim sabun oldu. Çıkıp onu giydirirken ben de ıslak kaldım baya ağladı uzun süre bırakmadı. Anlaşılan baya zorlandım Başka bi önerisi olan var mı?

Ben tekken bu şekilde yıkıyordum. Suyun içinde bi elim kafasını tutuyor diğer elim yikiyor.

Banyo oturaklari var bakabilirsiniz.
Banyo filenizi değiştirebilirsiniz. Benim file bebek 11kilo olana kadar tasimisti

IMG_3055.png

Bundan alabilirsin. Ben henüz doğum yapmadım ama yengem 6 aylık yeğenimi buna oturtup yıkıyor. Bir de şu banyo şapkalarından kullanıyor. Biraz bol oluyor şu an ama işimizi görüyor diyor

Eklentiler

• IMG_3056.png
    IMG_3056.png
    198,9 KB · Görüntüleme: 46
Bende banyo oturağıyla yıkıyorum küvetin içine koyup gayet rahat oluyor bencede deneyin bi

E bebekte küvet içi sünger gibi bişey var işinize yarayabilir

Eki Görüntüle 3261452
Bundan alabilirsin. Ben henüz doğum yapmadım ama yengem 6 aylık yeğenimi buna oturtup yıkıyor. Bir de şu banyo şapkalarından kullanıyor. Biraz bol oluyor şu an ama işimizi görüyor diyor
Bundan aldım da kızımı taşımadı devrildi.Banyo zeminine yapışır dikkat ederim dedim korktu ondan şu sıralar hep bana sarılmak istiyor belki ondan da olabilir

Back