• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi Sütten Nasıl Keserim?

Rabia1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
28
1
36
Avusturya
merhaba arkadaslar benim 16 aylik bi oglum var . dogdu günden beri anne sütü ile besleniyor .. evde pisirdigim yemektende yediriyorum . kasik mamalari v.s fakat 2 tabak corba yese bile ardindan mutlaka emmek istiyo . biberonu , emzigi kesinlikle almiyo . 6 aylikken birakti onlari-
bu durumdan nasil kurtulurum cocugumu sütten nasil keserim bi yardimci olursaniz cok sevinirim .. emzirmekten dolayi gitgide fazla kilo veriorum . :93::5:

benim kızım memeye cok baglıydı..ferum kan ilacını hiç sevmezdi onu sürdüm sonra dedim agrıyor hasta olmusum... oda acardı anne acıyor:)) evet derdim 1 haftada acıp bakardı gerci 7 ay falan oldu halaa acıp bakar ama öylecede kurtulduk oda bende..gece kesintisiz uyuyuor artı yemegini tam yıyıyor..sizde onun sevmediği bişeyleri sürün hasta olmusum de belki olur...kilo vermene gelince :)) ben keser kesmez 4 kilo aldım...simdi nasıl önünü keserim diye düsünüyorum..

benim kızım memeye cok baglıydı..ferum kan ilacını hiç sevmezdi onu sürdüm sonra dedim agrıyor hasta olmusum... oda acardı anne acıyor:)) evet derdim 1 haftada acıp bakardı gerci 7 ay falan oldu halaa acıp bakar ama öylecede kurtulduk oda bende..gece kesintisiz uyuyuor artı yemegini tam yıyıyor..sizde onun sevmediği bişeyleri sürün hasta olmusum de belki olur...kilo vermene gelince :)) ben keser kesmez 4 kilo aldım...simdi nasıl önünü keserim diye düsünüyorum..

duydugum herseyi denedim sanirim . bunu da kisa bi süre icinde. salca biber. limon . acida bile dili yandi fakat bakti bakti geri emmeye basladi. umarim en kisa zamanda beni ugrastirmadan kendi birakir . gece uykusu istiyorum artik deliksiz. =(( sizede Allah kolaylik versin .

Back