• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğimi pil yutucakken son anda yakaladım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duearda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
7
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
bugün bebeğimi oyuncak telefonun pilini yutacakken yakaladım bir baktım agzında birsey hemen parmagımı soktum ve çıkardım. fakat ağzında birsüre kalmış ben farkedene kadar.. birşey olurmu yardııım :(

büyük tehlike çok atlatmıssınız
geçmiş olsun
bişey olacagını sanmıyorum iyi ki erken farketmişsiniz

eski komurlu piller kalmadi, alkali pil artik hepsi.. cigneyip, parcalamadiysa bir sorun olucagini sanmiyorum.. allah korumus cocugunuzu, , oyuncak alirken kucuk parcalari olamamasina ve pil kisimlarinin vidali olup olmadigina muhakkak bakin, afacanlarin napicagi belli olmuyor..

teşekkürler arkadaşlar.. gerçekten Allah korudu son anda bogazında yakaladım parmagımla çıkardım çok korktum..

arkadaşlar merhaba,
bugün bebeğimi oyuncak telefonun pilini yutacakken yakaladım bir baktım agzında birsey hemen parmagımı soktum ve çıkardım. fakat ağzında birsüre kalmış ben farkedene kadar.. birşey olurmu yardııım :([/QU
canım bende sadece benim başıma geldi sandım demek sende yaşadın. ah bu çocuklar benim kızım da 10 aylık tv nin yanına kumandayı koymuştum yüksek baya nasıl uzandıysa düşürmüş içindeki pili ağzına almış yanında değildim odaya girdim ağzında birşey var ağzını açmaya çalıştım açmıyor ağzını kilitledi zorla açtım aman Allahım pill. ya yutsaydı ben ne yapardım Allahım korusun bütün bebekleri şükür birşey olmadı 1 hafta geçti üzerinden.

Cok cok gecmis olsun iyiki erken farketmissiniz allah koruyor yavrularimizi fakat bizimde kat kat dikkatli olmamiz gerekiyor tekrar gecmis olsun iyi gunler...

benim kızım oyuncağını düşürmüştü elindeydi oyuncak ağzına sokuyodu bi yandan bi baktım sıvı bişey var oyuncagında tükürüğü sandım bi elledimki pil...meğer akmış pil buda onu yalıyo..allahıım aklım çıktı..hemen yogurt falan dr.aradım bişey olmaz dedi de gelin bana sorun bende yaladım hemen bişey olursa banada olsun diye :) şükür ikimize de bişey olmadı..ama o gün bu gündür pilliyse alıp eline yalayamayacağı büyüklükte oyuncak seçiyorum yada pilsiz alıyorum..ve kesin vidalı olanları seçiyorum pilli kumanda felanda eline vermiyorum..

benim kızım oyuncağını düşürmüştü elindeydi oyuncak ağzına sokuyodu bi yandan bi baktım sıvı bişey var oyuncagında tükürüğü sandım bi elledimki pil...meğer akmış pil buda onu yalıyo..allahıım aklım çıktı..hemen yogurt falan dr.aradım bişey olmaz dedi de gelin bana sorun bende yaladım hemen bişey olursa banada olsun diye :) şükür ikimize de bişey olmadı..ama o gün bu gündür pilliyse alıp eline yalayamayacağı büyüklükte oyuncak seçiyorum yada pilsiz alıyorum..ve kesin vidalı olanları seçiyorum pilli kumanda felanda eline vermiyorum..

ay canım geçmiş olsun ama annelik böyle bişey demek sende pili yaladın. benim oğlumda geçen gün yanımızda elmayı sıyırarak yerken büyük bir parça almış ağzına baktım nefesi tıkandı öksürüyo bir an başım döndü öyle görünce eşimde kumbara misali ters çevirdi çocuğu bende onu soğuk kanlı sanırdım soktum parmağımı çıkardım. meğer ne soğuk kanlıymışım bu dediğim yazarken uzunda saniye içinde oldu diyebilirim. aslında meyve filemiz var ama sıyırmak hoşuna gidiyo diye veriyoduk. bidahamı aslaaa...

bizimde en büyük tehlikemiz sürekli babamızın cebinden dökülen bozuk paralarımız. diyorum zaten bu çocuk bi azına götürsün allah korusun bulupta. 100 lirayı bozdurup tek tek yutturucam sana nasıl çıkarırsan çıkar ondan sonra

kızlar çok geçmiş olsun.bizimki biraz daha basit ama..
bizimkide lokantada masanın üzerindeki küp şekeri(kağıt poşet içinde oluyor ya)
onu ağzına almış,emmiş emmiş.içindeki şeker erimiş.şüphelenip açtım ağzını zor aldım.
kaşıt poşeti büyük ihtimal yutamaz,boğazında takılı kalırdı

Back