Bebek Beslenmesi bebeğimi nasıl sütten kesebilirim lütfen yardım edin kızlaar.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

karaguuul

annesinin meleği
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
1.335
0
kızım 14 aylık sütüm hemen hemen bitti gibi
gece sabaha kadar koynumda ve meme ağzında uyuyor
hep bir tarafıma yatmaktan bütün vücudum uyuşuyo ve artık sabahları çok gergin kalkıyorum
daha doğrusu sabaha kadar uyuyamıyorum
dr.sordum memeden kesebileceğimi söyledi 15 aydan sonra besleyici özelliği kalmıyormuş
emzik olarak kullanıyormuş
dün bir deneme yaptım.koli bantı yapıştırdım hiç umurunda olmadı bir hamlede söktü bantı.
sonra acı ketçap sürdüm gitti peçete getirdi ve silmem için bana verdi sildim şapur şupur emmeye devam etti
yemek yerken bile emmek istiyor nasıl bıraktıracağımı bilemiyorum lütfen yardım edin bana

ahahaha nasıl akıllı cinfili:))sanırım büyüdükçe zor oluyor.canım eşin bakacak başka çaresi yok.ben gündüzleri emzirip gece emzirmemiştim.ama yavrumun biri 6 gece ağladı.çok üzüldüm.öbürü 3 gecede bıraktı babası baktı ona.diğerine annemle babam.hemen biberonla süt veriyorlardı gece ağlayınca.ikiz benimkiler.mecbur deneyecen.

babamızın bakması imkansız adamcağız gece 12 de eve geliyo
olmazsa annemi getirticem napıyım
sanırım bebeğin en zor dönemlerinden biri de sütten kesmek:18:

evet canım zordur ama çok rahatlarsın sonra.tabi memişlerin tipi kayar ama napalım kesme zamanı gelince kesecez

Ne oldu kesebildiniz mi?benim mor bir ojem var,gögüs ucumun çevresine onu sürdüm,meme pis olmuş diye ağladı bidaha da almadı.2gece huysuzlandı,hep emerek uyuduğu için uyumakta zorlandı,gece uyanıp meme diye ağladığında bile pis olmuş annecim dedim vazgeçip uyudu.önce kararlı olmak gerekiyor,bende aynen yazdıklarınızı yaşıyordum,benimki 26aylık,sütten keseli 1hafta oldu.hastanede otobüste miletin içinde heryerde anne meme ver anne memeni aç diye bas bas bagırıp beni rezil ediyordu.gözümde büyüttüğüm kadar zor olmadı

hayır maalesef kesmedim
bu ayın sonunda kesmeyi planlıyorum
bakalım annem gelicek yardıma umarım benimde kolay olur seninki gibi
kafama takılan bişey var
ya memeden kesincede uyku sorunu devam ederse:18: işte o zaman vicdanen çok rahatsız olurum
offf kafam karışık acelemi ediyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…