• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimi nasıl bir oyuncak alabilirim yardım?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

melek_law

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2008
518
20
118
Arkadaşlar benim oğluşum 3 aylık sayılır artık çevreyle epey ilgilenmeye başladı çeneside pek düşük :) Dönence aldım bugün hiç sevmedi ilk önce baktı güldü beş dk sonra sıkıldı ağlamaya başladı istemedi tepesinde birşeylerin dönmesini yada erkenmi? İşlemeli çiçekli yastığım bile daha çok ilgisini çekiyor. Tv ilgisini çekiyor ama baktırmayaya çalışıyorum. Sürekli konuşuyoruz ama yanında durmaktan iş yapamıyorum. Onun hem ilgisini çekebilecek ve eğitici nasıl oyuncaklar alabilirim lütfen yardımmm.

canım kraft'ın çıngıraklı peluş oyuncakları war benim oğlum bayılıyo onlara.diş kaşıyıcıları da alabilirsin sulu olanlarından falan.ama peluşlar çok eğlenceli oluyoo.alırken ayına dikkat et!biliyosun parçacıklı bişey alma sakın!!!...

valla benimde üçüncü ayını yei doldurdu bebeğim ben tv izletiyorum bebeğime bide her dönenceyi beeğnmiyo bbekler ben dikkat ederek seçtim dönencesini tiny love dönenceleri çok güsel renkli falan müzikleride güsel biz ondan aldık saatlerce oyalanıyor onunla çok seviyor aradada değişiklik olsun die çizgi flim izletiyorum

Back