- 2 Ekim 2023
- 14
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi tazee_anneee
-
Dediğiniz gibi dostinex diye ilaç varmış memedeki sütü kesiyormuş süt hormonu yüksek olduğu için süt hormonunu dengeleyen bir ilaçmış onu kullansam bir sıkıntı olmaz diğil mi eczane söyledidoktora gidin sütün sorunsuz kesilmesi için ilaç versin kadın doğum. bebeğinize de sürekli ağzını mesgul edecek oyunlar oynayın. bir yakınımın bebeği de çok düşkündü göğüs ucına yara bandı takıp yara oldular falan demisti. biz asla alışamicak falan derken birde kesti. uykusu geldiği veya ağladığı zamanlarda yine memeye yöneldi ama annesi izin vermedi o da çok ısrar etmedi. vermediğini görünce baska seylere odaklandı.
ve 1 ay yeme isteği de olmadı hatta kilo verdi. 1 ay sonra kendiliğinden her seyi yemeye ve kilo almaya basladı
Allah bu süreçte hem bizim hem yavrularımızın yardımcısı olsun ama beni şey düşündürüyor ilk doğduklarında anne kucağında memede güven buldular ama memeden bırakırken birşeyler sürmek travma bırakır diye de korkuyorumBen de bugun ciddi anlamda bunalip birakmaya karar verdim. Sirke surmeyi dusunuyorum
Aynı durumdan bende 18 aylıkken kestim ben sirke sürdüm 2 günde tamamen unuttu, ağrı sızı olayida 2. Gün oldu sabahtan akşama kadar baya zorlandim, eşim gelince oğlumu ona verip sıcak duşa girdim masaj yaptım 3. Gün
Çoçuğunuz memeyi bıraktıktan sonra nasıldı size karşı ve memeyle temasta bulunmaya devam etti mi ondan sonraki süreç nasış olduAynı durumdan bende 18 aylıkken kestim ben sirke sürdüm 2 günde tamamen unuttu, ağrı sızı olayida 2. Gün oldu sabahtan akşama kadar baya zorlandim, eşim gelince oğlumu ona verip sıcak duşa girdim masaj yaptım 3. Gün hiç birseyim kalmadı.
yok yani olmaz. ama ben olsam içim rahat olsun diye doktora sorardımDediğiniz gibi dostinex diye ilaç varmış memedeki sütü kesiyormuş süt hormonu yüksek olduğu için süt hormonunu dengeleyen bir ilaçmış onu kullansam bir sıkıntı olmaz diğil mi eczane söyledi
Hiç bir degisiklik olmadı, benden uzaklaştı mi anlaminda soruyorsanız hayır uzaklasmadi aramızdaki bağ da bir sorun olmadı sonraki günlerde memeyle temas etmek istemedi, sanki hiç meme emmemis gibi hayatına devam etti, bu kadar meme bağımlısı bir çocuğun bu kadar çabuk unutmasj beni şoka sokmuştu hatta oğlum hiç aglamadi, sorun çıkarmadı ama ben 1 hafta ağlamıştım oğluma bakıp bakıpÇoçuğunuz memeyi bıraktıktan sonra nasıldı size karşı ve memeyle temasta bulunmaya devam etti mi ondan sonraki süreç nasış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?