bebegimi mama ile besliyorum

mina ebru

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
7
0
31
1.5aylik bebegime sadece mama veriyorum anne sütü cok az aldi emmedi hic sorum su ben 3saatte bir 60cc veriyorum sizce iyimi...

Bir şekilde büyüyorlar bende ilk bebeğimi sagarak büyüttüm Altı ay süt geldi ikincisi emiyor çok şükür hem ilk altı ay iki saat te 2 cc verdim dört aylıkken yoğurt keçi yoğurdu elma püresi verdim d vitamini eksik etmedim

Ortalama 3 kilo doğan bir bebek;

- 6 hafta- 4 ay her öğünde 120–180 ml, 6 -7 öğün toplamda 700-1000ml

Buna göre ayarlarsınız. Siz biraz az veriyorsunuz sanki. Yaklaşık 500 cc yapıyor toplamda sizinki. Önce 90 a çıkarın içiyorsa sonra arttırın. Ağlaması çok mu? Doymadığından ağlıyor olabilir çünkü.Eğer kusma çoksa Dr danışıp AR mamalardan kullanabilirsiniz. Aptamil AR; Humana AR mesela.

Süt arttırıcı şeyler yiyip içerek çoğaltmaya çalışın bence sütünüzü. Çünkü ilerleyen zamanda anlayacaksınız ki pedegog Adem Güneş'in de dediği gibi bebek anneden sadece süt değil, güven de emiyor. Siz ve bebeğiniz arasındaki en kuvvetli ve mükemmel bağ. Sütü arttırıp zorla da olsa ağzına tutturmaya çalışın. emdikçe artar süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…