- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi mervetugra67
-
Sizin bu korktuğunuz şeyi doktorlar düşünemiyor mu? Ayrıca havale okadar basit geçirilen birşey değil. İllaki ateşi çıkacak diye birşey yok bu bir ihtimal sadece. Aşıdan bu kadar korkacağınıza kuduzdan korkun. Son olarak muhtar kediye check up mı yapmış ne biliyor sokak hayvanının neyi olup olmadığınıKesinlikle aşı karşıtı değilim, özel aşılarını bile yaptırdım bebeğimin. Eksik hiçbir aşısı yok. Ama boşu boşuna evham yapıp hareket etmekten korkuyorum. Ayrıca yüksek ateş de yan etkisiymiş, ateş olur da düşüremezsem havale geçirirse diye korkuyorum
Aşıyı yaptırın. İçiniz rahat etmezse ölçüm yaparak 37.5u geçerse ilac verirsiniz. Benim kizim bir gece aniden ateslendi ve havale gecirdi bazen kaderin önüne geçemeyiz. Ama kuduz tehlikeli bir hastalık ve aşı imkaniniz varKesinlikle aşı karşıtı değilim, özel aşılarını bile yaptırdım bebeğimin. Eksik hiçbir aşısı yok. Ama boşu boşuna evham yapıp hareket etmekten korkuyorum. Ayrıca yüksek ateş de yan etkisiymiş, ateş olur da düşüremezsem havale geçirirse diye korkuyorum
Ya olursa?Kizimi gecen sene sokak kedisi tirmaladi ufak kan cikti elinden komsumuzun bahcede besledigi bir sokak kedjsiydi. hemwn kolonya ile dezenfekte ettim. Sonra ilk doktor olan dayimi aradim dezenfekte ettiysen bisey olmaz dedi. Cok yakin bir tanidigim olan veterinerde en sık basa gelen seylerden biri her kedi tirmalamasi insani kuduz yapsa kuduz vakalari patlamisti dedi. Zaten kediyi bahcedw besliyormussunuz bi 10 kediyi gozlemleyin herhangi bir dwgisiklik yoksa hayvanda bisey olmaz demisti. Hicbirseydw olmadi cok sukurde. Sizde icinizi ferah tutun birsey olmayacaktir insallah
Aşıyı yaptırmaktan neden kaçıyorsun bi ateş yuzunden mi ben anlamiyorum ne gerek var bu bölüme gitmeyeAraştırdığım için korkuyorum zaten, yarın eğitim araştırma hastanesine gideceğim, enfeksiyon hastalıkları bölümüne
Ben basimdan geceni yazdim kedi sever krdi besler cok arkadasim var. Ogun bende panik haldeydim hepsini tek tek aradim eczane tanidigimizi aradim. Herkese danistim. Sonuc yaptirmadim asi ve uzerinden bir sene gecti. buradada 20 kisiden 19 u asi yaptitin yazmis. O nedenlr olay sahibi cogunluga gore hareket edecektir. Haklisiniz olmayacak diye birsey yok. Gecmis olsun bebege.Ya olursa?
O bebeği geri getirebilecek misiniz?
Verdiğiniz tavsiyeye bak bir şey olmayacaktır İnşaallah, çok bilimsel acayip mantıklı
İnsanlara nasıl böyle tavsiyeler verebiliyorsunuz, hiç mi vebalinden korkmuyorsunuz
Bugün Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittik aşı için, onlar da aynı şeyi söylediler. Bugün olay olalı 4. Gün olmasına rağmen sorun olmadığı söylendi ve bebeğimin aşısı yapıldı72 saat içinde yapılması gerek kuduz aşısı diye biliyorum ben ya kim 10 gün dedi
Hem oğlumu takip eden doktor hem de Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilgili birim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi, önce bu bölüm bakıyor sonra aşıyı yapıyorlarAşıyı yaptırmaktan neden kaçıyorsun bi ateş yuzunden mi ben anlamiyorum ne gerek var bu bölüme gitmeye
aşıyı yaptir kurtul kafan rahat etsin
Çok teşekkür ederim. Sağ olunDoktorun vardir bi bildigi aşı yaptirinn kurtulun canim
Cok gecmis olsunn canim benim yaa o poncik ayaklarina kiyamam ben
Sevindim asiyi olmus acilden gitseniz direk vururlar zaten o yüzden yazmıştım oyleHem oğlumu takip eden doktor hem de Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki ilgili birim enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdi, önce bu bölüm bakıyor sonra aşıyı yapıyorlar
Çok teşekkür ederimSevindim asiyi olmus acilden gitseniz direk vururlar zaten o yüzden yazmıştım oyle
Evet kuduz olması düşük bi ihtimal belki ama asla o düşük ihtimal göz ardı edilemeyecek sonucunda ölüme kadar götüren bi durum
Cok geçmiş olsun umarım bi daha başınıza gelmez
Çok teşekkür ederimOhh be rahatladım
Tebrikler doğru karar.
Çok geçmiş olsun, Allah yavrularımızı korusun
İnşaallah ateşi de çıkmaz sorunsuz geçer gider
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?