Bebegimi kaybettim😔

Scolim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2019
3
0
1
29
Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bebeğini kaybettim öğrendim 2 hamileliğim ve 6 haftalık.inanamadin ve başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söyleyince cok üzüldüm ama Allahtan gelene diyecek birseyimde yoktu.😔 doktorum kürtaj yapalım dedi ve ben çok korkuyorum böyle olup kürtaj olan arkadaşlar yazabilir mi o masaya çıkmak çok ürkütüyor beni...

Merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce bebeğini kaybettim öğrendim 2 hamileliğim ve 6 haftalık.inanamadin ve başka bir doktora gittim oda aynı şeyi söyleyince cok üzüldüm ama Allahtan gelene diyecek birseyimde yoktu.😔 doktorum kürtaj yapalım dedi ve ben çok korkuyorum böyle olup kürtaj olan arkadaşlar yazabilir mi o masaya çıkmak çok ürkütüyor beni...
Canım aynı durumu yaşadım
Acını anlıyorum ve paylaşıyorum
Kürtaj korkulacak birşey değil
Çünkü bayılıyorsun 15 dakika sürmüyor işlem ayılma bayılma düşük doz sanırım narkoz
Yanına ağlama demeyecek anlayışlı birini al bu yeterli senin için

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok üzüldüm çok korktum umarım kolay geçer benimkide. Meleklerimize cennete kavusuruz ins 😔

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok üzüldüm çok korktum umarım kolay geçer benimkide. Meleklerimize cennete kavusuruz ins 😔
Doktoruna güveniyorsan sıkıntı olmuyor manevi anlamda zaten hırpalanmış olduğun için özenli davranıyorlar
Çok geçmiş olsun tekrardan
Ağlama diyenlere takılma sana tavsiyem bu
İnşallah kavuşuruz

Doktorum iyi ama yinede doktor konusunda pek şanslı değilimdir. Tekrar teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Kürtaj deyince insanlar çok farklı şeyler söylüyorlar insan haliyle korkuyor

Back