- 18 Şubat 2012
- 195
- 2
- Konu Sahibi hayal_hayal
biz eşimle 4 yıl önce evlendik 2 yıl çocuk düşünmedik istemedik demiyorum düşünmedik yeni evlendik düğün borçlarımız vardedik bebegimiz herseyini yapamayız dedik ona iyi bir gelecek olsun dedik 2 yıl gecti sonra basladık çalışmalara olmuyo doktora gittim hersey normal dediler eşim için gittik bi şok morfoloji bozuklugu doktor dedi çocugunuz olmaz tüp bebek belki o an hayatım karardı o adamın suratını hiç unutmadım tekrar kadın doğum doktoru bulduk ona gösterdik sonuçları asılama deneyelim dediler tamam dedik tedavi için 8 saat yola gidip geldim ilk asılama sonucu hüsran yıkıldım doktorum hersey yolunda demişti çünkü daha sonra 3ay kendimi toplayayım dedim tekrar doktor buldum tekrar aynı sürecler doktor tedaviden önce bi gebelik testi yapalım dedi ve sonuç pozitiff hamilesin dedi 3 kere gercektenmi dedim dünyalar benim oldu nasıl agladım orada size anlatamam şükürler olsun dedim bebişim geliyo 6 gün sonra kasık agrısı ve kahverengi akıntı doktora gittim düşüyo dedi nasıl ya dedim düşüyo bi çaresi yokmu dedim evet yoktu hemen kürtaj yapmamız lazım dedi izin vermedim gitmediğim hastane kalmadı hepsi aynı şeyleri söyledi küçük bi kan pıhtısıymış nasılda kolay dimi bunu söylemek çocugu olmayan bi kadına heleki o kanpıhtısı benim yavrum canım hayalim mucizem dedim doktora o gece hiç uyumadım elim karnımda dua ettim allahım dedim sen verdin bunu alacaksan sen al dedim doktorlar degil ogün hep elim karnımda bebegimle konuştum sabaha kadar ağladım ona mektuplar yazdım idrar testine kantestine bakıp bakıp agladım senden bana kalanlar diye ve sabah asırı bi ağrı vekanama onu kaybettim sinir krizi gecirdim ben çok zorluk yasadım ama en agırıda buydu kanım çekildi kalbime gögsüme bişi saplandı konuşamadım tıkandım sadece agladım eşime yalvardım bişi yap bebegime bişi olmasın dedim koru onu dedim ama artık hersey için çok gecti bebegimi kaybetmiştim sadece 6 günlük bi hamilelik yasadım onu hissettim yinede tesekkür ederim bebegim geldinya annelik duygusunu hissettirdinya bir mucizenin daha gercek olmasını bekleyecegim bundan sonra