Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BEBEĞİMİ KAYBETTİM
- Konu Sahibi Sldangl
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #kürtaj #gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben de ikiz bebeklerini kaybetmiştim.9 haftaliklardi gelişimlerini en gelmemişler birbirlerinin kalp atışı durdu birinin sonra diğerinin mecbur kürtaj olmal zorunda kalmıştım.Birde sonraki ay kist geldi.Neyse tedaviye gitmiştim sonra soğan kuru yapayım dedim kist için 2.ay da kızıma hamile kaldım şu an da 6 yaşında.Uzuleceksin evet ama ümidini kaybetme canım.Cok zor bir duygu hatta psikolojik olarak çok yaralıyor ama sen dua et ve sonrasında daha cabuk kalırsın korkma.
- 16 Temmuz 2020
- 1.085
- 1.660
- 53
ewlat acısı atlatılmıyo 10 tanede çocuğun olsa kaybettiğine üzülürsün ama sadece dua etmelisin canım inşalah rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı bi ewlat daha nasip etsin wardır rabbimin bi bildigi benimde 2 düşüğüm war ilk düşük 6 haftalıktı kürtaj oldum dr korunun 3 ay dedi ben hiç korunmadım 4 ay sonra oğluma hamile kalmıstım 6 yasında şimdi paşam
vücudunun kendini toplaması için keçiboynuzu pekmezi iç
Rabbim bebeğinize uzun ömür versin. Size kolay, acısız bir doğum diliyorum. Rabbim çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirtsin sizeewlat acısı atlatılmıyo 10 tanede çocuğun olsa kaybettiğine üzülürsün ama sadece dua etmelisin canım inşalah rabbim tez zamanda saglıklı hayırlı bi ewlat daha nasip etsin wardır rabbimin bi bildigi benimde 2 düşüğüm war ilk düşük 6 haftalıktı kürtaj oldum dr korunun 3 ay dedi ben hiç korunmadım 4 ay sonra oğluma hamile kalmıstım 6 yasında şimdi paşam
İnşallahBen de ikiz bebeklerini kaybetmiştim.9 haftaliklardi gelişimlerini en gelmemişler birbirlerinin kalp atışı durdu birinin sonra diğerinin mecbur kürtaj olmal zorunda kalmıştım.Birde sonraki ay kist geldi.Neyse tedaviye gitmiştim sonra soğan kuru yapayım dedim kist için 2.ay da kızıma hamile kaldım şu an da 6 yaşında.Uzuleceksin evet ama ümidini kaybetme canım.Cok zor bir duygu hatta psikolojik olarak çok yaralıyor ama sen dua et ve sonrasında daha cabuk kalırsın korkma.
8 haftalık minicik bebeğimi kaybettim. 1 yılın sonunda doğal yolla hamile kalmıştım. Bir daha hemen kalabilirmiyim kalsam bile sakıncalımı ilk 6 ay içinde kalmak. Ben bunu nasıl atlatırım. Kalbimin açıdığını hissediyorum.
cok geçmiş olsun..
belki en ii yaşayan anlar ve sana motive olur diye yaziyorum.
bende 10 haftalik iken bebeğimi kaybetmistim..3 ay sonra yine gebe kaldim ve evladimi bekliyorum..
kuretaj olmadiysan sende benim gibi 6 ay beklemez ve tekrar bu heyecani yaşarsın insallah.
8 haftalik gebelik sonlanmış ise zaten sağlıksız olduğunu gösterir bu şekilde bak kendini toparla..
cennet kuşun olsun senin..giden bebegin.
ben öyle rahatlamistim.
4 yil once tam da bugun kaybettim ben bebegimi tesadufen gordum basligi da... acini o kadar iyi anliyorum ki, sana gececek diyemem, geciyor ama unutmuyorsun, bir cocuk gordugunde benimki de yasasa simdi bu kadar olacakti diyosun yillar sonea bile... hala dualarimda onu da sayarim...
olen bebekler cennetin kapisinda beklermis, annemi kokusundan tanirim ben o gelmeden girmem dermis...
ben kurtaj oldugum icjn doktorum 2 adet donemi beklememi onermisti. ama ben 2 ayda bir adet oluyordum, 4 ay sonra hamile kaldim ki doktorlara gore tedavisiz hamile kalmam mumkun degildi.
fakat hamile kalmadan once genetik test yaptirmistim, daha fazla kayip kaldiramam bir sorun varsa dedim, zaten sonrasinda da psikolojik destek almistim. genetik testimde kan pibtilasmam oldugu anlasildi, ikinci hamileligimde doguma kadar kan sulandirici igne kullandim oglum suan 3 yasinda cok sukur... acini yasa, sakin saklama sindirme agla bagir anlat paylas ki at icinden. ama sakin umutsuzluga kapilma, ya bir daha anne olamazsam diye dusunmek yerine ben cok guzel bir anne olacagim diye annelik hazirligina basla, diyet yap saglikli beslen folic asit al cocuk gelisim kitaplari oku artik iyi bir anne olmak icin neye ihtiyacin varsa....
allah sabir versin. ben o donem bana moral vermeye calisanlara avaz avaz "sen ne biliyosun ki senin cocugun öldü mü hic" diye bagirmak istiyordum. girdigim ortamlarda bebegini kaybedenler ve bebegi olanlari ayirarak sempati ve antipati duyar olmustum insanlara... aci gecmeyecek ama alisacaksin... o aciya alismasan zaten aklini kacirirsin....
olen bebekler cennetin kapisinda beklermis, annemi kokusundan tanirim ben o gelmeden girmem dermis...
ben kurtaj oldugum icjn doktorum 2 adet donemi beklememi onermisti. ama ben 2 ayda bir adet oluyordum, 4 ay sonra hamile kaldim ki doktorlara gore tedavisiz hamile kalmam mumkun degildi.
fakat hamile kalmadan once genetik test yaptirmistim, daha fazla kayip kaldiramam bir sorun varsa dedim, zaten sonrasinda da psikolojik destek almistim. genetik testimde kan pibtilasmam oldugu anlasildi, ikinci hamileligimde doguma kadar kan sulandirici igne kullandim oglum suan 3 yasinda cok sukur... acini yasa, sakin saklama sindirme agla bagir anlat paylas ki at icinden. ama sakin umutsuzluga kapilma, ya bir daha anne olamazsam diye dusunmek yerine ben cok guzel bir anne olacagim diye annelik hazirligina basla, diyet yap saglikli beslen folic asit al cocuk gelisim kitaplari oku artik iyi bir anne olmak icin neye ihtiyacin varsa....
allah sabir versin. ben o donem bana moral vermeye calisanlara avaz avaz "sen ne biliyosun ki senin cocugun öldü mü hic" diye bagirmak istiyordum. girdigim ortamlarda bebegini kaybedenler ve bebegi olanlari ayirarak sempati ve antipati duyar olmustum insanlara... aci gecmeyecek ama alisacaksin... o aciya alismasan zaten aklini kacirirsin....
Kendisinin düşmesini bekliyor doktorum yaşın 24 kürtaj yapıp rahime işlem uygulamış olmak istemiyorum dedi. Kalbi durdu bekliyoruz düşsün diye fakat Pazartesiye kadar düşmez ise Alıcak kürtaj ile. Sağlıkla gelsin bebeğiniz rabbim size bağışlasıncok geçmiş olsun..
bende 10 haftalik iken bebeğimi kaybetmistim..3 ay sonra yine gebe kaldim ve evladimi bekliyorum..
kuretaj olmadiysan sende benim gibi 6 ay beklemez ve tekrar bu heyecani yaşarsın insallah.
8 haftalik gebelik sonlanmış ise zaten sağlıksız olduğunu gösterir bu şekilde bak kendini toparla..
ben öyle rahatlamistim.
Gücünüze ve motivenize hayran kaldım bir gün bende atlatıp birilerine böyle dostca anlatıcam inşallah teşekkür ederim Gönlünüz gibi bir hayat dilerim4 yil once tam da bugun kaybettim ben bebegimi tesadufen gordum basligi da... acini o kadar iyi anliyorum ki, sana gececek diyemem, geciyor ama unutmuyorsun, bir cocuk gordugunde benimki de yasasa simdi bu kadar olacakti diyosun yillar sonea bile... hala dualarimda onu da sayarim...
Teşekkür ederim soğan kürünü bende kullanmıştım daha önce ama bana denk gelmesi o ay kader kısmetBen de ikiz bebeklerini kaybetmiştim.9 haftaliklardi gelişimlerini en gelmemişler birbirlerinin kalp atışı durdu birinin sonra diğerinin mecbur kürtaj olmal zorunda kalmıştım.Birde sonraki ay kist geldi.Neyse tedaviye gitmiştim sonra soğan kuru yapayım dedim kist için 2.ay da kızıma hamile kaldım şu an da 6 yaşında.Uzuleceksin evet ama ümidini kaybetme canım.Cok zor bir duygu hatta psikolojik olarak çok yaralıyor ama sen dua et ve sonrasında daha cabuk kalırsın korkma.
GelmediTeşekkür ederim soğan kürünü bende kullanmıştım daha önce ama bana denk gelmesi o ay kader kısmet
cok geçmiş olsun..
ben öyle rahatlamistim.
cok geçmiş olsun..
ben öyle rahatlamistim.
ne mutlu size. İçim rahatladı birazuzulme dicem ama acin tarifsiz anliyorum 4 ay sonra tekrar hamile kaldim ben 6 ay icinde kalman cok iyi demisti dr. uzulme nolur
- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 53
Allah sabır versin canım. İnşallah tez zamanda hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Bir sorum olucak canım kalp atışı duymuş muydun? Herhangi kanaman ya da ağrın falan olmuş muydu? Kan pıhtılaşma sorunu çok yol açıyor diyorlar aspirin kullanmış mıydın?8 haftalık minicik bebeğimi kaybettim. 1 yılın sonunda doğal yolla hamile kalmıştım. Bir daha hemen kalabilirmiyim kalsam bile sakıncalımı ilk 6 ay içinde kalmak. Ben bunu nasıl atlatırım. Kalbimin açıdığını hissediyorum.
- 16 Temmuz 2020
- 1.085
- 1.660
- 53
amin canım allah razı olsun rabbim tez zamanda saglıklı bi ewlatda sanada isteyen herkesede nasip etsinRabbim bebeğinize uzun ömür versin. Size kolay, acısız bir doğum diliyorum. Rabbim çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirtsin size ❤
Kalp atışları kese ve bebek boyutu herşey normaldi 6. Haftad duydum sonra iki gün önce birden kırmızı kanamam geldi kan grubum negatif olduğu için bebeğe negatif gitmesin diye iğne vuruldum gerekli testlerden sonra çok ağrılı ve çok pahalı bir iğne oldu çünkü reçetesiz eczaneden aldık direk hastanede mevcut değildi gece 3 olduğu için doktorumla sadece telefonda konuşabildik. Ama benim kahverengi lekelerim her zaman oluyordu progeston kesiyordu kanama kesem küçüldü diye bırakıyordum içmeyi hop tekrar kahverengi geliyordu. Kırmızı gelince bir şeylerin ters gittiğini anladık malesefAllah sabır versin canım. İnşallah tez zamanda hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Bir sorum olucak canım kalp atışı duymuş muydun? Herhangi kanaman ya da ağrın falan olmuş muydu? Kan pıhtılaşma sorunu çok yol açıyor diyorlar aspirin kullanmış mıydın?
- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.989
- 248
Merhaba cnm çok geçmiş olsun ilk gebeligimi 8 haftlikken bebegimi kaybettim 2 yıl sonra tekrar hamile kaldim 11 haftalıkken kalp atışı durduğu için kaybettim perşembe günü amaliyatla aldılar içimden hiç çıkmayacakmis gibi bir acı var rabbim kimseye yaşatmasın belki buda bizlerin imtihanıdır rabbim bundan sonraki bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısını uzun omurlusunu versinGücünüze ve motivenize hayran kaldım bir gün bende atlatıp birilerine böyle dostca anlatıcam inşallah teşekkür ederim ❤ Gönlünüz gibi bir hayat dilerim ❤❤
- 7 Aralık 2019
- 2.503
- 2.402
- 133
sizde oyle olacaksiniz hic merak etmeyin az sabir❤❤ ne mutlu size. İçim rahatladı biraz