Bu durumda folik asit ve d vitamini cok onemli diye biliyorum. Baskaca da bir bilgim yok.Merhaba arkadaslar ben yaklasık ıkı ay once dogum yaptım bebegım spına bıfıda hastasıydı bılıyorduk ve skolyozuda verdı spına bıfıda hadtalıgından dolayo hıdrosefalısıde vardı ıkı amelıyat gecırdı dogduntan sonra ve doktorlar farklı anomalılerde olabılır genetık test yaptırın dedı ılerısı ıcın bır test yapıldı devlet tarafından ucretsız temız cıktı ve kan alılar saklamak ıcın sonra kızımı kaybettık cenaze uzuntu derken anca ılgılenebıldık sonra kanı ımha etmısler ve test yaptıramadık zaten cok yuksek fıytlarda yurt dısında yapılıyormus detaylı genetık testı suan ıvın bebek dusunuyoruz yaza dogru falat bırdaha aymı seylerı yasıcz dıye tedırgınız bole bır sorunla karsılasan saglıklı bebek dunyaya getıren varmı lutfen cvp yazarmısınız ben 26 yasındayım ılk bbegım ve dusuk yapmadım hıc gayet rahat bır gebelık gecırmıstım dogal yolla olmustu benım durumuma benzer durumlar yasıyan arkadaslar lutfen yardımcı olun
Merhaba arkadaslar ben yaklasık ıkı ay once dogum yaptım bebegım spına bıfıda hastasıydı bılıyorduk ve skolyozuda verdı spına bıfıda hadtalıgından dolayo hıdrosefalısıde vardı ıkı amelıyat gecırdı dogduntan sonra ve doktorlar farklı anomalılerde olabılır genetık test yaptırın dedı ılerısı ıcın bır test yapıldı devlet tarafından ucretsız temız cıktı ve kan alılar saklamak ıcın sonra kızımı kaybettık cenaze uzuntu derken anca ılgılenebıldık sonra kanı ımha etmısler ve test yaptıramadık zaten cok yuksek fıytlarda yurt dısında yapılıyormus detaylı genetık testı suan ıvın bebek dusunuyoruz yaza dogru falat bırdaha aymı seylerı yasıcz dıye tedırgınız bole bır sorunla karsılasan saglıklı bebek dunyaya getıren varmı lutfen cvp yazarmısınız ben 26 yasındayım ılk bbegım ve dusuk yapmadım hıc gayet rahat bır gebelık gecırmıstım dogal yolla olmustu benım durumuma benzer durumlar yasıyan arkadaslar lutfen yardımcı olun
Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah, konularınızdan biliyorum.Dogana kadar tarama testlerinde ultrasonda falan cikmadimi bu durum ortaya ?
Dogunca mi ogrendiniz bu sorunlari...
Basiniz sagolsun biliyorsunuz ki her hamilelik bir degildir. Ilkinde yasadiniz diye bundan sonrakilerde yasayacaksiniz diye bir sey yoktur dilerim ki rabbim size bu aciyi birdaha yasatmasin
Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah, konularınızdan biliyorum.
Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin, kaybedene dayanma kuvveti versin.
Hepsi çok zor, beklemek de kaybetmek de...
AminÇok teşekkur ederim amin inşallah bekledikçe gelenin kıymeti çok daha fazla biliniyor rabbim kimseye evlat hasreti ve evlat acısı yaşatmasin kimse yasamadan bilemezmiş
Ense kalınlıgıyla basladı enson 20. Haftada netlestı ben dogurmak ıstedım hersekılde ınsallah ıkıncı bebegım nasıp olırsa aynısını yasarmıyım endısı varDogana kadar tarama testlerinde ultrasonda falan cikmadimi bu durum ortaya ?
Dogunca mi ogrendiniz bu sorunlari...
Basiniz sagolsun biliyorsunuz ki her hamilelik bir degildir. Ilkinde yasadiniz diye bundan sonrakilerde yasayacaksiniz diye bir sey yoktur dilerim ki rabbim size bu aciyi birdaha yasatmasin
Edit. Biliyorduk yazmissiniz zaten kusura bakmayin dikkatli okumamişim
Yanı ole denılıyor ama hastanede karsılastıgın bır arkadasta aynı sorundan bebegını dunyaya getırmıs ve folık adıd felan kullanmıs hepsı tammıs aynı sorunu yasamıs genel olarsk cok faktır var ve cokda aynı durumu yasayan ınsanlar var ısın ıcıne gırınce ogrendık bozdeBu durumda folik asit ve d vitamini cok onemli diye biliyorum. Baskaca da bir bilgim yok.
Ense kalınlıgıyla basladı enson 20. Haftada netlestı ben dogurmak ıstedım hersekılde ınsallah ıkıncı bebegım nasıp olırsa aynısını yasarmıyım endısı var
Amın ınsallah elımızfenngelenı yapıyoruz suan ıcın arastırıyoruz ıkıncı bebek hazırlaıkları ıcın dualarınozı eksık etmeyınKorkulariniz cok normal ve olagan şeyler... ama korkularla yasanmaz bunu da bilmelisiniz rabbim tekrar yaşatsin size o duyguyu ❤
Ben de spina bifida yüzünden 24 haftalık gebeliğimi sonlandırdımEnse kalınlıgıyla basladı enson 20. Haftada netlestı ben dogurmak ıstedım hersekılde ınsallah ıkıncı bebegım nasıp olırsa aynısını yasarmıyım endısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?