Basin sagolsun canim insallah tekrar saglikli bir bebek sahibi olursun idrar yolu enfeksiyonu basit bisey gibi dusunuluyor ama degil allahtan sana bol bol sabir diliyorum
çok teşekkür ederim canımmm aminn allah razı olsunRabbim sabir versin..
En yakın surede de hayirlisiyla hamile kalirsin insallah. Dualarimiz seninle cnm.
çok sağol canımm amin inşallahh allah herkese sağlıklı gebelik nasip etsinSen meleğini cennete göndermişsin Allah sabır versin canım tez vakitte yerini doldursun. INŞALLAH .yyaşadıkların çok zor ama ecri büyük ...AAllah sağlıklı sıhhatli gebelik ve bebişler nasip etsin INŞALLAH..
29 yaşındayım ilk gebeliğim di. 19 haftalık oğluşumu kaybettim hamileliğim boyunca 10 dk bir devamlı wc çıkardım devamlı idrarım gelirdi 5 hft test yapılmıştı idrar yolu enfeksiyonum vardı dr daha uzarsa ilaç tedavisine başlarız demişti kontrollerim de belim kasıklarım ağrıyor çok tuvalete çıkıyorum dediğim halde gebelikte olur böyle şey deyip birdaha test falan yapmamıştı dr 11 nisan çok kasık ağrım oldu nette bakındım rahim genişlediği için bu tür ağrılar olur diye yazıyordu çok üstünde durmadım çünkü hep kasık ağrım vardı 12 nisan sabah 8 gibi tuvalete kalktım oturduğumda sanki bi balon çıktı rahmimden korkarak ayağa kalktım kayboldu tekrar oturdum yine aynı şey geldi o an bişey patlar gibi hemen ayağa kalktım sanki idrarımı yapmışım gibi birşey geldi çığlık attım eşim hemen kalktı hastaneye gittik tam oturdum dr anlatmaya başlarken istem dışı okadar çok ki anlatamam su gelmeye başladı daha sonra kana döndü 1 gün boyunca sancı çektim 2 gün bebeğin ayakları dışarı çıkmış parçalanmaya başladığından hemen kürtaja aldılar 2 gün içinde çok ağrı ve acı çektim kendimemi yanim bebeğime midün patolojiden sonuçlarım çıktı düşük sebebim idrar yolu enfeksiyonu çıktı bebeğimde hiç bir sorun yokmuş her yeri normalmiş ama benim enfeksiyonum çocuğumun ölümüne neden oldu plesentada küme şeklinde hep mikrop oluşmuş o mikropta zarı incelterek düşüğe sebeb olurmuş patoloji dr dediği her hamilede bu durum olur ama gebeliğe bağlarlar eve doğru ama bunun yanında sık wc çıkma ve kasık ağrısı varsa kesinlikle enfeksiyon vardır dedi eğer tahlillerin yapılmış olsaydı ilaçlarla bu enfeksiyon ortadan kalkardı dedi ama benim gittiğim dr ihmaliydi her defasında dediğim halde olur olur diyerek erteledi benimde ilk gebeliğim olduğu için hiç bir bilgim yoktu benim düştüğüm hataya kimse düşmesin ne olur hamile arkadaşlar kendinize dikkat edin ben kendime derman bulamadım tüm hamile arkadaşlara derman olmak isterim.. bu acının tarifi yok anlatımı yok rabbim kimseye göstermesin benim bebeğim benim enfeksiyonum yüzünden bu hale geldi sizin mis kokularınıza birşey olmasın ben gibi olan varsa kesinlikle ihmal etmeden dr gitsinler lütfen... birde rahim ağzı gevşekliğine bakıcaklar eğer ondada bi sorun çıkarsa allah izin verirse birdahaki hamileliğimde 3 aya gelmeden rahim dikilmesi olacak dularınızı bekliyorum allahım herkese sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlat nasip eylesin.. rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın.. arkadaşlar hamilelik düşünen arkadaşlara 707 defa ya varis tesbihini çekmesini öneririm ben çektiğim ay hamile kalmıştım herşey allahtan söylemek istedim... allahım herkesin gönlünün muradını versin inşallah
canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum canım.Allah sabır versin arkadaşım.inşallah tekrar gebe kalıp sağlıkla alırsın bebişini kucağına29 yaşındayım ilk gebeliğim di. 19 haftalık oğluşumu kaybettim hamileliğim boyunca 10 dk bir devamlı wc çıkardım devamlı idrarım gelirdi 5 hft test yapılmıştı idrar yolu enfeksiyonum vardı dr daha uzarsa ilaç tedavisine başlarız demişti kontrollerim de belim kasıklarım ağrıyor çok tuvalete çıkıyorum dediğim halde gebelikte olur böyle şey deyip birdaha test falan yapmamıştı dr 11 nisan çok kasık ağrım oldu nette bakındım rahim genişlediği için bu tür ağrılar olur diye yazıyordu çok üstünde durmadım çünkü hep kasık ağrım vardı 12 nisan sabah 8 gibi tuvalete kalktım oturduğumda sanki bi balon çıktı rahmimden korkarak ayağa kalktım kayboldu tekrar oturdum yine aynı şey geldi o an bişey patlar gibi hemen ayağa kalktım sanki idrarımı yapmışım gibi birşey geldi çığlık attım eşim hemen kalktı hastaneye gittik tam oturdum dr anlatmaya başlarken istem dışı okadar çok ki anlatamam su gelmeye başladı daha sonra kana döndü 1 gün boyunca sancı çektim 2 gün bebeğin ayakları dışarı çıkmış parçalanmaya başladığından hemen kürtaja aldılar 2 gün içinde çok ağrı ve acı çektim kendimemi yanim bebeğime midün patolojiden sonuçlarım çıktı düşük sebebim idrar yolu enfeksiyonu çıktı bebeğimde hiç bir sorun yokmuş her yeri normalmiş ama benim enfeksiyonum çocuğumun ölümüne neden oldu plesentada küme şeklinde hep mikrop oluşmuş o mikropta zarı incelterek düşüğe sebeb olurmuş patoloji dr dediği her hamilede bu durum olur ama gebeliğe bağlarlar eve doğru ama bunun yanında sık wc çıkma ve kasık ağrısı varsa kesinlikle enfeksiyon vardır dedi eğer tahlillerin yapılmış olsaydı ilaçlarla bu enfeksiyon ortadan kalkardı dedi ama benim gittiğim dr ihmaliydi her defasında dediğim halde olur olur diyerek erteledi benimde ilk gebeliğim olduğu için hiç bir bilgim yoktu benim düştüğüm hataya kimse düşmesin ne olur hamile arkadaşlar kendinize dikkat edin ben kendime derman bulamadım tüm hamile arkadaşlara derman olmak isterim.. bu acının tarifi yok anlatımı yok rabbim kimseye göstermesin benim bebeğim benim enfeksiyonum yüzünden bu hale geldi sizin mis kokularınıza birşey olmasın ben gibi olan varsa kesinlikle ihmal etmeden dr gitsinler lütfen... birde rahim ağzı gevşekliğine bakıcaklar eğer ondada bi sorun çıkarsa allah izin verirse birdahaki hamileliğimde 3 aya gelmeden rahim dikilmesi olacak dularınızı bekliyorum allahım herkese sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü hayırlı evlat nasip eylesin.. rabbim kimseyi böyle acılarla sınamasın.. arkadaşlar hamilelik düşünen arkadaşlara 707 defa ya varis tesbihini çekmesini öneririm ben çektiğim ay hamile kalmıştım herşey allahtan söylemek istedim... allahım herkesin gönlünün muradını versin inşallah
Canim Allah yardim etsin sabrini versin bende cok agri cekiyorum enfeksiyon bendede var ve bir turlu gecmiyo gercekten korkuyorum ilacta kullaniyorum ama fayda etmiyo ne yapacami sasirdim
canım çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum canım.Allah sabır versin arkadaşım.inşallah tekrar gebe kalıp sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Başın sağolsun cnm. Aynı olayları ben de yaşadım. İkizlerime hamileliğimde, ilk hamileliğimdi.ilk bebemi 18. Haftada ikinci bebeğimi aynı şekilde 21. Haftada kayıpettik. Büyük ihtimalle enfeksiyon ve vücuduma giren iltihaptan olabileceğini söylediler.. Acımız çok büyük, Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın. Bebelerimi yan yana gömdük... Artık önümüze bakmaya çalışacağız, unutmak imkansız ama güçlü olmamız gerekiyor...
Allh sabır versin canımm...
bende 2 defa bebeğimi kayvettimoyle zor ve buyuk bir acı ki. Rabbim hiç birimize bi daha yaşatmasınn
gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarınızı.. oğlunuz size cennet anahtarı olsun inşallah.. çok zor bir durum. söylenecek söz yok ama inşallah en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Allah sabır versin