Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyor
sakin ooll , o da seni öyle o halde görünce neye uğradığını şaşırdı erkekler çok panikliyo, bak ben bi defa regl olmuşum gece uyurken yatak batmış babam kirli sepetinde onu görünce anneme gidip hastaneye kaldırmayı teklif etmiş gerçekten erkekler bu mevzularda çok sarsılıyo seninki karısını o halde ve üstüne panik atak kriziyle gördü adamın aklı yerinden çıkmıştır.o da çocuğunu kaybetti sonuçta.Sana hiç bişey de olmiycak , tedavin biticek eve de geçiceksin, panik atağın da geçicek , şu an belki imkansız ya da çok uzun zaman sonra gibi geliyodur bunlar sana belki ama sen beyninde kendini rahatlatmaya çalış durmadan.hemşire doktora ve o da psikiyatriye ulaşıyodur öyle şak diye kafadan ilaç vermemek için.durumunu konuşuyolardır gelir gelecek :KK200:

Bebeği istemiyordunuz zaten düştü diye de üzülme duygunuz pek yok anladığım kadarıyla tek derdiniz canınız mı gerçekten? Ölmezsiniz korkmayın.
O istemediğim ve üzülme duygumun olmadığı çocuk var ya, evde aynanın önünde patiği duruyor şu anda, hiç giydiremeyeceğim patiği. Ve ben eve gidip onu göreceğimi düşündükçe dehşete kapılıyorum

Canım çok geçmiş olsun . Nasılsın şuan ? Gönlünü ferah tut sakinleş. Bir şey olmayacak merak etme . Bildiğim kadarı ile seren serengil çok sayıda düşük yaptı ve bir şey olmadı. Onu düşün rahatlamaya çalış.
Sanki çok büyük bir hata yaptım da onun bedelini ödüyorum

Canım benim sakin ol. Ölmüyosun korkma, suni sanciyi kürtaj olmasın, rahmin zarar görmesin diye veriyorlar. Sakin ol, gözlerini kapat, genelde ilk gebelikler böyle sonuçlanır zaten
Myomlar yüzünden ameliyat olmuştum 2 defa onu söyleyince suni sancı dediler

Ben böyle hayal etmedim ama. Evde aynanın önünde patiği duruyor
Eşinize kızmayın her evli çift evlat ister kimbilir ne kadar üzülüyodur
Herkes farklı tabiki kimseyle kendimi kıyaslayamam ama şuan 7. Gebeliğim evim berbat halde erken doğum riskinden dolayı aylarca yatağa bağlı yatıyorum

Sarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyor
Bu kadar panik yapmayın. Düşük yapıyorsunuz, ölmüyorsunuz. 16 haftalık düşük yaptım, kanamayla. Ölmedim.

eşinizden nefret edecek durum yok. O bebeğin tek sorumlusu eşiniz değil. Hastanedesiniz, kimsenin sizi unuttuğu yok.

pek çok gebelik düşükle sonuçlanır. Demek ki doğal yolla gebe kalabiliyorsunuz. Bu çok güzel bir nimet. Kendinizi hazır hissettiğinizde tekrar hamile kalırsınız.

anne olmaya niyetlenmişken biraz daha olgun Olun.

Eşine yüklenme. Çok zor durumdasın Şu an evet ama bunda onun suçu yok.

Ölmekte böyle olmuyor , rahatlamaya çalışın lütfen.

Myomlar yüzünden ameliyat olmuştum 2 defa onu söyleyince suni sancı dediler

Tamam ters giden bişey yok benim anladığım kadarıyla. Hem daha kucucukmus, iyi ki böyle biseyi son aylarında yaşamadın. 7-8 aylık bebeğini karnında kaybeden kadınlar var. Kendini harap etme nolur, doğurmak nasıl hayatın olağan akisinin bi parcasiysa bu da öyle.

Sanki çok büyük bir hata yaptım da onun bedelini ödüyorum
Şişşt deme öyle olumsuz düşünme üzme kendini şimdi yok yere 😿
bak ben sana bir şey diyeyim. Ben 5 yaşındaydım . Kardeşim doğmuştu onun doğduğu gece anneannemde kalmıştım. Annemler hastanedeydi . Ve benim burnum bir kanadı inan hiç yalan abartı yok iki leğen dolusu Ayrıca bir sürü koca koca bez kan oldu. Anneannem rahmetli taa seneler sonra bile unutmaz o olayı anlatırdı. Ama bak bir şey olmadı buradayım. 5 yaşında bir çocuğun ne günahı olacak ki başına o kanama gelecek değil mi? insanların başına geliyor böyle şeyler şimdi rahatla kendini düşün sadece

Hayır almayacaklar. Taktı koluma bir şey. Ben kanaya kanaya ölücem burda
sakin olun size birsey olmaz. 3 kez düsük yaptım kanama oluyor evet doktor var yaninizda ellerinden geleni yapiyorlardir. kalbinizi ferah tutun kısa zamanda toparlanırsınız umarım

sakin ooll , o da seni öyle o halde görünce neye uğradığını şaşırdı erkekler çok panikliyo, bak ben bi defa regl olmuşum gece uyurken yatak batmış babam kirli sepetinde onu görünce anneme gidip hastaneye kaldırmayı teklif etmiş gerçekten erkekler bu mevzularda çok sarsılıyo seninki karısını o halde ve üstüne panik atak kriziyle gördü adamın aklı yerinden çıkmıştır.o da çocuğunu kaybetti sonuçta.Sana hiç bişey de olmiycak , tedavin biticek eve de geçiceksin, panik atağın da geçicek , şu an belki imkansız ya da çok uzun zaman sonra gibi geliyodur bunlar sana belki ama sen beyninde kendini rahatlatmaya çalış durmadan.hemşire doktora ve o da psikiyatriye ulaşıyodur öyle şak diye kafadan ilaç vermemek için.durumunu konuşuyolardır gelir gelecek :KK200:
Patiği vardı biliyor musun? Beyaz, konçlarında ponponlar vardı. Daha iki gün önce gelmişti kargo. İnternette görünce hoşuma gitmişti, sempatik gelmişti. Alayım mı diye çok düşündüm. Daha çok var doğmasına dedim. Ama sonra o kadar hoşuma gitti ki nasılsa giyecek diye aldım. Geldi aynanın önüne koydum. Gözümü açınca onu görüyordum. Ayaklarının o kadar küçük olacağına inanamıyordum. Şimdi eve gideceğim, yine aynanın önünde duruyor olacak. Bunu düşünmek beni deli ediyor

Geçmiş olsun ruh haliniz kötü anlıyorum bende düşük yaşadım hem ilaçla hem kürtajla bu kadar sövecek bi durum yok.

Türlü türlü gebelikle ilgili hastalığın sorunun içinde düşük dr lara göre basit ve sıradan bile kalıyor bazen.
Çocuğunuz olabiliyor demek tedavisiz bu nasıl güzel bi nimet yeniden olur inşallah.

Ölmek bu değil kendinizi iyice huzursuz etmeyin sakinleşin iyileşmeye bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X