Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok yalnız hissediyorum, burada yalnız öleceğim ve beni unutacaklar
Şuan yaşadığınız anksiyete ve panik atak sebebiyle bunari hissediyorsunuz. Şuan hastanedesiniz ve kimse sizi orada unutmayacak. Doktorlar gerekeni yapacak, size yardım etmek icin oradalar lütfen bunu kendi kendinize tekrar edin. Yaşadığınız ağır ve zor bir durum ama.ayni zamanda eşiniz de bebeğini kaybediyor şuan. Adam belki çaresizlik yaşıyor ve şokta o yüzden ne tepki vereceğini bilmiyordur. Eğer çocuk sahibi olmak istemiyorsanız eşinize konuşun ve korunun bundan sonra. Hastane süreciniz bittikten sonra da muhakkak psikolojik tedavinize devam edin. Geçmiş olsun

Sarılamam ona imkanı yok. Umursamıyor beni. Kan gördüğümden beri ondan nefret ediyorum. Dakikalarca sövdüm hiçbir şey demedi, hiç tepki vermedi. Ölüyorum hâlâ bir şey yaptığı yok. Duvar gibi duruyor
Sakin olun ya ne ölmesi? Cogu kadin yasiyor bunu, dogum yapiyoruz da ölmüyoruz. Merak etmeyin kucucuk sey duser kendi

Düzenli görüştüğünüz bir terapistiniz varsa iletişime geçin.
Hemşirelere panik atağınız olduğunu ve şu an atak geçirdiğinizi söyleyin, onlar psikiyatrist yönlendirir ya da doktor ile görüşüp sizi sakinleştirecek bir adım atarlar.
Geçmiş olsun, şu an burada sürekli aynı şeyleri yazmak anksiyetenizi tetikleyecek, sadece profesyonel bir yardım alarak ilk etapta sakinleşmeye ihtiyacınız var.

Çok yalnız hissediyorum, burada yalnız öleceğim ve beni unutacaklar
oyy minnoşum diye sarılasım geldi sana :KK200: kimse seni unutmiycak niye ölesin aaa.hemşireye söyle istersen panik atağın olduğunu iyi hissetmediğini.hastane orası , insanları hayata döndüren,sağlıklı tutan kurumdasın zaten, kan deposu var onların istediğin kan olsun :) .kanım gitti ölüyorum diye düşünme ,tamam az kaldı vücudum atması gerekeni atıyo bitiyo diye düşün.Seni seviyoruz :KK200::KK200:

oyy minnoşum diye sarılasım geldi sana :KK200: kimse seni unutmiycak niye ölesin aaa.hemşireye söyle istersen panik atağın olduğunu iyi hissetmediğini.hastane orası , insanları hayata döndüren,sağlıklı tutan kurumdasın zaten, kan deposu var onların istediğin kan olsun :) .kanım gitti ölüyorum diye düşünme ,tamam az kaldı vücudum atması gerekeni atıyo bitiyo diye düşün.Seni seviyoruz :KK200::KK200:
Kocam hemşireye söyledi kadın tamam deyip gitti hâlâ gelen giden yok

Sabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum
Canım korkma bebeğinin haftası ile alakalıdır o kaç haftalıksın,? Belki yeterince rahminin açılması gereklidir bilinçsiz hareket etmezler stres olma

Canım çok geçmiş olsun . Nasılsın şuan ? Gönlünü ferah tut sakinleş. Bir şey olmayacak merak etme . Bildiğim kadarı ile seren serengil çok sayıda düşük yaptı ve bir şey olmadı. Onu düşün rahatlamaya çalış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X