Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani önemli bir şey sonuçta. Ben de cevap vermeyeceginizi düşünmüştüm zaten.
Başka bi konuda yazıyor geçen gün biri daha sormuştu yazmıştım görmek isteyen bakabilir. Kaçacak bir durumum yok.
He ama madem bu kadar meraklısınız bilgisayar programcılığı ve yönetim bilişim sistemleri bitirdim işletmeye açıktan devam ediyorum. İçiniz rahatladıysa gidebilirim değil mi?

Aynen. Sonuçta doğal bir olay değil. Bana da bir orası sacma geldi. Olaylar karşısında insanlar farklı farklı tepkiler verebilir onun için yadırgamadim ama suni sancı karşısında acı esikleri farklı olsa da dayanmak kolay değil. Linç yiyeceğim ama öyle yani.
Suni sancıyla doğum yaptım gıkım çıkmadı. Acı eşiğim çok yüksek. 24 saat suni sancı verildi hiç canım acımadı. Benim için oldukça kolaydı yani.

“Alien doğuracağım galiba” diye post mu?

Konuyu biraz okudum. Baya hassas bir durum. Polemik de oluşmuş. Ama bu dediğiniz çok enteresan geldi şu an. Şok halindeyken yazılmış olabilir mi ki?

Bilmem bana öyle gelmedi, artık sizin fikrinize bırakıyorum. Konu sahibinin profilinden bakabilirsiniz.

Evet herkesin her konu karşısında verdiği tepkiler farklıdır. Böyle bir durumda gebeliği sonlanan kadının korkmasını, ölüm korkusu yaşamasını kesinlikle anlarım.

Ama bir de hayatın olağan akışı vardır, benim kafamdaki hayatın olağan akışına uymadı. Böyle hassas bir konu bu şekilde kullanılıyorsa da çok çirkin.

Screenshot_20200516_211719.jpg

Başka bi konuda yazıyor geçen gün biri daha sormuştu yazmıştım görmek isteyen bakabilir. Kaçacak bir durumum yok.
He ama madem bu kadar meraklısınız bilgisayar programcılığı ve yönetim bilişim sistemleri bitirdim işletmeye açıktan devam ediyorum. İçiniz rahatladıysa gidebilirim değil mi?
Evet rahatladı teşekkür ederim.

Bilmem bana öyle gelmedi, artık sizin fikrinize bırakıyorum. Konu sahibinin profilinden bakabilirsiniz.

Evet herkesin her konu karşısında verdiği tepkiler farklıdır. Böyle bir durumda gebeliği sonlanan kadının korkmasını, ölüm korkusu yaşamasını kesinlikle anlarım.

Ama bir de hayatın olağan akışı vardır, benim kafamdaki hayatın olağan akışına uymadı. Böyle hassas bir konu bu şekilde kullanılıyorsa da çok çirkin.

Eki Görüntüle 2636132

Bu nedir konu sahibi? Hesap sormuyorum yanlis anlasilmasin ama sizin ruh haliniz gercekten iyi degil , bj konuda dusuk yapiyorum oluyorum diye yazarken sayfanizda gayet rahat 7 haftalık hamileyim mi yazdiniz?

Hiç mi adet olmadınız enteresan benimde bir bebeğimin kalbi durdu aynı şeyleri yaşadım lakin tek ağrım bebeğimin ölmesiydi ...çok şaşırdım konunuza

tanımadığım insanlarla sürekli sizli-bizli konuşmaya çalıştığım, haddimi aşarak 1 yorum bile yapmadığım ve yardımcı olabildiğimde herkese yardım da etmeye çalıştığım şu forumda zaten zaman geçireceğim kadar geçirdim, ban mı yerim artık ne yersem yiyeyim böyle yiyip gitmek istiyorum.

sen gerçek olamayacak kadar aptal bir insansın. senin tek derdin canın değil belli ki süleymanın hürremi, çünkü sen anca varolmak için ahmetin ayşesi, prensinin anası, kayınvalidesinin tek gözdesi olmaya mahkum bir insansın. senin derdin bu dünyada kınadan sonra düğün, nikahtan sonra çocuk, ev kredisinden sonra araba kredisi yapmak. can havliyle yazılmış 3 cümleye bakarak insanların böyle kötü zamanında kurulabilecek en kötü 2 cümleyi kurduğuna göre hayatınızda 5'ten fazla kitap okumadığını da varsayıyorum.

bir kadın anne olmadan önce yıllarca birey oluyor. insan oluyor. hayatında hiç anne olmamış ve olmak istemeyen onca insan var. bir insanın öldüğünü sandığı anda önce kendini düşünmesinden daha normal ne olabilir ha ferhatın şirini, kereminin aslısı hanım? doktorlar bile çocuktan önce anneyi kurtarmaya odaklıyken, kadın zaten psikolojik olarak hazır olmadığı bir gebeliği yine hazır olmadığı şekilde sonlandırmış. senin de dünyadaki çok önemli varlığını devam ettirmen için gelip bu cümleleri yazman gerekmiş. birinin seni karşısına oturtup sen insan değilsin, doğdun büyüdün öleceksin ve kimse seni hatırlamayacak demesi gerekiyor. süleymanına iyi sarıl, alperhanların olsun inşallah boy boy, hayatını muhteşem tatmin yaşa.
Bu üslup olmamış. Üslup herşeydir. Hakaret asla olmamalı.:KK43:
Yorum yazmak ayrıdır hakaret etmek ayrıdır.
Bir insanın yorumunu beğenmeyebilirsiniz ama ona hakaret edemezsiniz.

Bence bu yorumu yazdığınız üyeden özür dileseniz çok iyi olur diye düşünüyorum.

Sanırım 20-30 kitap okumakla övünüyor. Ben ilkokul 2 'de bu kadar okumuştum zaten ki klasiklerdi bahsettiğim kitaplar .:ıslık: Biraz övündüm ama çoğu kişi ilkokulda bu sayıda kitap okur...

cin ali serisinde minimum 10 kitap var zaten hajshsjshs asiri guldum

Sanırım 20-30 kitap okumakla övünüyor. Ben ilkokul 2 'de bu kadar okumuştum zaten ki klasiklerdi bahsettiğim kitaplar .:ıslık: Biraz övündüm ama çoğu kişi ilkokulda bu sayıda kitap okur...
Evimde kütüphanem var tartışmayalım bu konuda

Bu üslup olmamış. Üslup herşeydir. Hakaret asla olmamalı.:KK43:
Yorum yazmak ayrıdır hakaret etmek ayrıdır.
Bir insanın yorumunu beğenmeyebilirsiniz ama ona hakaret edemezsiniz.

Bence bu yorumu yazdığınız üyeden özür dileseniz çok iyi olur diye düşünüyorum.
Özür filan istemez. Böyle açık platformlarda nasıl konuşması gerektiğin savcılık öğretir. Bunu beğenen zavallılar da kültürden bahsediyor yukarda seviye yerlerde.

Özür filan istemez. Böyle açık platformlarda nasıl konuşması gerektiğin savcılık öğretir. Bunu beğenen zavallılar da kültürden bahsediyor yukarda seviye yerlerde.
Evet o yorum beğenilmemeliydi. Bende şaşırdım. Size o konuda hak veriyorum. Onu yazan üye şu an en az 4 gün ceza aldı.. ceza bitsin bence özür dileme ihtimali yüksek.
Canınızı sıkmayın. Kimsenin demesiyle o sıfattan olmazsınız.. :KK66:

Ama insanlar yorum yapmakla hakaret etmek arasındaki farkı öğrense iyi olur.

Evet o yorum beğenilmemeliydi. Bende şaşırdım. Size o konuda hak veriyorum. Onu yazan üye şu an en az 4 gün ceza aldı.. ceza bitsin bence özür dileme ihtimali yüksek.
Canınızı sıkmayın. Kimsenin demesiyle o sıfattan olmazsınız.. :KK66:

Ama insanlar yorum yapmakla hakaret etmek arasındaki farkı öğrense iyi olur.
Ama açık bir platform ve bu yorum her zaman görüntülenecek. Onun dört gün ceza alması umurumda değil sadece haddini bilmesini istiyorum. Bunu bir başkasına yapmaması için. Yoksa ben kimsenin aptal demesi ile aptal olmam yada burada birilerinin benim için ne düşündüğü önemli değil. Tek derdim bir başkasına daha yapmaya cesaret bulamaması. Bunun için de elimden geleni yapacağım.

İnsanlar eğitimden bahsediyorlar ama daha bu farkı anlayamıyorlar yazık gerçekten.

insanlara zavallı ya da iğrenç dediğinizde siz de hakaret etmiş oluyorsunuz. yazdığınız ilk yorumdan itibaren haddini bilmeyen de sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X