Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu forum her zaman böyle. Yeni bir şey değil. Burada insanların söylediklerini ciddiye alırsak işimiz çok zor. Burada gözümün üstünde kaşım var deseniz size saldıracak, empati yeteneğinden yoksun insanlar var maalesef.

Hayatınızın geri kalanında tüm güzellikler sizin olsun. Geçmiş olsun.

Sakin ol canım. Geçtiğimiz hafta benim de bebeğimi aldılar, haftaları da aynıymış seninkiyle.. Geçiyor. Vallahi geçiyor. Ölmeyeceksin tabikide. Yarın ağrıların sancıların da azalacak.

Hastane değil benimle ilgili ya, anksiyete ve panik atağım var. İlacı da hamile olduğum için bırakmıştım mecburen. Kan görünce atak geldi. Yazık insanların da işini zorlaştırdım.
Ya ne kadar saçma sapan yorumlar okudum ben burada. Konu sahibi ben panik atak hastasıyım diyor. Sağlıklı düşünemediğini kabul ediyor zaten. Nerenizle okuyorsunuz? Yok düşük yapmakla ölünmez, yok bebeğin değil kendin için mi korkuyorsun. Siz panik atağın ne olduğunu biliyor musunuz Allah aşkına? Kalbin çarpsa ölüyorum sanarsın.
Allah cümleten vicdan, merhamet ve anlayış nasip etsin ne diyeyim.

Panik atak hastası biriyle yan yana kaldınız mı hiç? Hastane odasında düşük yapan suni sancı alan bir panik atak hastasının foruma girip uzun uzun hislerini, karnındaki bebeğe aldığı patiği (patiği internetten aldığı gibi gereksiz detaylarla birlikte yazmasına değinmiyorum bile) anlatabileceğine ihtimal vermiyorum. 24 saat panik atak hastasıyla yaşayan biri olarak söylüyorum bunu.

8 haftalık bebeğimi kürtajla aldılar. Öncesinde düşüğü başlatması için vajinadan ilaç verdiler bir süre öyle bekledim. İlaçtan sanıyorum fenalastim, bayıldım bayılacağım derken aldılar uyuttular, uyandım her şey bitmişti. Bir siteye yazmak şöyle dursun birine yazmayı bile akıl edemedim ben iyi değilim diye.
Panik atak krizinde de akıl edemezdim ben. Akılsızım biraz malesef.

Sevgili konu sahibi, şu anlatım tarzınızı okuduktan sonra düşük yapmadığınıza hatta hamile bile olmadığınıza yemin edebilirim ama kanıtlayamam. O yüzden bence çocuk düşüren, oluk oluk kan kaybeden bir kadın gibi davranmaya çalışın ve elinizdeki telefonu sakince elinizden bırakın, uzanıp dinlenmeye çalışın. Geçmiş olsun.

Kaldım merak etmeyin. Annem panik atak geçmişi olan bir kadın. Bense anksiyete hastasıyım, 7 yıldır antidepresan kullanıyorum. Öncelikle ben konu sahibinin buraya yazmasından, neyi ne kadar detay vermesinden bahsetmedim. Herkesin içindekini atma şekli farklı. Başkası yazamaz belki ama o tanımadığı insanlarla paylaşarak rahatlıyor olabilir. Ben de çoğu zaman etrafımdaki insanlara söyleyemeyeceğim şeyleri buraya yazıyorum. Fakat benim asıl kınadığım nokta kadın korkuyorum, öleceğimi düşünüyorum demiş. Bu bile dalgaya alınmış.

Kendi fikrim ben bu konunun fake olduğunu düşünmüyorum. Siz düşünüyor olabilirsiniz ama ya değilse? İyi akşamlar.

Konu gerçekse ki asla olduğuna inanmıyorum, düşük yapan biri yaptığı sırada profil mesajlarına alien doğuracağım galiba diye post kesinlikle atmazdı çünkü, evet dalga geçilecek tarafı yok. Zaten kızdığım nokta da bu. Siz inanıyorsanız birşey diyemem tabii, iyi akşamlar.

Yazılacak çok şey var ama senin gibisine cevap vermeye gerek yok. Mune sana cevabı verir. Senin aşağılık cümlelerine karşılık verip ban yiyemeyeceğim.

Ama şunu da söylemeden geçemem ki iki üniversite bitirdim üçüncüyü okuyorum. Yaşın kadar da kitap okumuşumdur. Ama sen okuduğunu anlamayacak kadar boşsun. Hakkımda fikir sahibi bile olmadan kalkmış yorum yapıyorsun. Benim kayınvalidemle yada eşimle alakalı çıkarımları da nerenizden uydurdunuz bilmiyorum ama iğrençsiniz. Zihniyetinizin aynası olmuş yazdıklarınız. Hadi KİB

Hayır salaklık bende. Burada bu kadar empati yoksunu, öküz altında buzağı arayan, verip veriştirmeye meraklı insan varken ben neden bu kadar hassas bir konuyu buraya açıyorum

Ya değil mi? Sorunda bu zaten.
Ben size düzgün bir cevap yazdım ikinci mesajı yazdım sildim boşver dedim ama içimde kaldı.
Kaybınızı bir günahınızın bedeli gibi kocanızın suçu gibi görmeniz üzüntü değilde sinir haliniz falan garip geldi.

Bizim anladığımız değil sizin yansıttığınız bu.

“Alien doğuracağım galiba” diye post mu?

Konuyu biraz okudum. Baya hassas bir durum. Polemik de oluşmuş. Ama bu dediğiniz çok enteresan geldi şu an. Şok halindeyken yazılmış olabilir mi?

Konu sahibi çok geçmiş olsun. Umarım ilerdeki tüm gebelik ve doğumlarınız sağlıklı olur.

Son düzenleme:
Hangi bölümleri okudunuz ve okuyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…