tanımadığım insanlarla sürekli sizli-bizli konuşmaya çalıştığım, haddimi aşarak 1 yorum bile yapmadığım ve yardımcı olabildiğimde herkese yardım da etmeye çalıştığım şu forumda zaten zaman geçireceğim kadar geçirdim, ban mı yerim artık ne yersem yiyeyim böyle yiyip gitmek istiyorum.
sen gerçek olamayacak kadar aptal bir insansın. senin tek derdin canın değil belli ki süleymanın hürremi, çünkü sen anca varolmak için ahmetin ayşesi, prensinin anası, kayınvalidesinin tek gözdesi olmaya mahkum bir insansın. senin derdin bu dünyada kınadan sonra düğün, nikahtan sonra çocuk, ev kredisinden sonra araba kredisi yapmak. can havliyle yazılmış 3 cümleye bakarak insanların böyle kötü zamanında kurulabilecek en kötü 2 cümleyi kurduğuna göre hayatınızda 5'ten fazla kitap okumadığını da varsayıyorum.
bir kadın anne olmadan önce yıllarca birey oluyor. insan oluyor. hayatında hiç anne olmamış ve olmak istemeyen onca insan var. bir insanın öldüğünü sandığı anda önce kendini düşünmesinden daha normal ne olabilir ha ferhatın şirini, kereminin aslısı hanım? doktorlar bile çocuktan önce anneyi kurtarmaya odaklıyken, kadın zaten psikolojik olarak hazır olmadığı bir gebeliği yine hazır olmadığı şekilde sonlandırmış. senin de dünyadaki çok önemli varlığını devam ettirmen için gelip bu cümleleri yazman gerekmiş. birinin seni karşısına oturtup sen insan değilsin, doğdun büyüdün öleceksin ve kimse seni hatırlamayacak demesi gerekiyor. süleymanına iyi sarıl, alperhanların olsun inşallah boy boy, hayatını muhteşem tatmin yaşa.