Bebeği istemiyordunuz zaten düştü diye de üzülme duygunuz pek yok anladığım kadarıyla tek derdiniz canınız mı gerçekten? Ölmezsiniz korkmayın.
Ben 8 saat suni sanci aldim ilk dogumumda , ben de hic agri hissetmedim yani benim icin de regl agrisi gibi biseydi , herkes ayni aciyi cekmiyor suni sancidaBana mantikli gelmedi adet sancısı acisiyla bir olması. Ama öyle diyorsa öyledir.
Cok kotu olmus panik atak illet bi hastalik. Bitti mi hersey simdi. Belki hastaligin nuksedince uzuntunu anlamamissindir sonradan gelir o. Uzulme olur mu her şerde bi hayir vardirHastane değil benimle ilgili ya, anksiyete ve panik atağım var. İlacı da hamile olduğum için bırakmıştım mecburen. Kan görünce atak geldi. Yazık insanların da işini zorlaştırdım.
tanımadığım insanlarla sürekli sizli-bizli konuşmaya çalıştığım, haddimi aşarak 1 yorum bile yapmadığım ve yardımcı olabildiğimde herkese yardım da etmeye çalıştığım şu forumda zaten zaman geçireceğim kadar geçirdim, ban mı yerim artık ne yersem yiyeyim böyle yiyip gitmek istiyorum.
sen gerçek olamayacak kadar aptal bir insansın. senin tek derdin canın değil belli ki süleymanın hürremi, çünkü sen anca varolmak için ahmetin ayşesi, prensinin anası, kayınvalidesinin tek gözdesi olmaya mahkum bir insansın. senin derdin bu dünyada kınadan sonra düğün, nikahtan sonra çocuk, ev kredisinden sonra araba kredisi yapmak. can havliyle yazılmış 3 cümleye bakarak insanların böyle kötü zamanında kurulabilecek en kötü 2 cümleyi kurduğuna göre hayatınızda 5'ten fazla kitap okumadığını da varsayıyorum.
bir kadın anne olmadan önce yıllarca birey oluyor. insan oluyor. hayatında hiç anne olmamış ve olmak istemeyen onca insan var. bir insanın öldüğünü sandığı anda önce kendini düşünmesinden daha normal ne olabilir ha ferhatın şirini, kereminin aslısı hanım? doktorlar bile çocuktan önce anneyi kurtarmaya odaklıyken, kadın zaten psikolojik olarak hazır olmadığı bir gebeliği yine hazır olmadığı şekilde sonlandırmış. senin de dünyadaki çok önemli varlığını devam ettirmen için gelip bu cümleleri yazman gerekmiş. birinin seni karşısına oturtup sen insan değilsin, doğdun büyüdün öleceksin ve kimse seni hatırlamayacak demesi gerekiyor. süleymanına iyi sarıl, alperhanların olsun inşallah boy boy, hayatını muhteşem tatmin yaşa.
Geçti. Atak gelmişti o an öyle hissettim. Ölünmüyormuş.Ben de bebeği kaybettiği için acıdan ölüyorum deniyor zannettim, neden ölesiniz yahu çok mu ağrınız var?
Dusuk yapan bir kadina bebege uzuldugunu ispat ettirmeye calistilar. Ben hayatimda bu kadar igrenclik, bu kadar vicdansizlik gormedim. Vicdansizsin diyince de "aaaa bana vicdansizsin dedin". Insallah alintilayip cevap filan yazmazlar hic muhatap olmak istemiyorum, kizin konusunu da polemige cevirdik, sinirlerim bozuldu.
Çok geçmiş olsun, endişelenmeyin ve gebelik hakkında çocuk hakkında travma olmasın bu durumGeçti. Atak gelmişti o an öyle hissettim. Ölünmüyormuş.
Cunku herkes basmakalip uzulmek zorunda. Cunku yazili kurali var her kadin once illaaa kii bebegimde bebegin diye yanmali tutusmali. Bebeğini kaybettiyse ve kendisi de can cekisiyorsa bile illa bebegim diye aglamali degil mi. Cunku siz ve sizin gibiler boyle istiyor.ben hiçbir zaman kendimi 6. kattan atmadım. ama atanların öldüğünü biliyorum.
bu zamana kadar etrafımda onlarca bilmem kaç haftalık kürtaj olan bebeğini kaybeden hatta daha kalp atışı vs olmamasına rağmen bebeği karnında ölen kadın tanıdım. hiç ama hiç biri ben ölücem diye ağlamıyordu. bebeğini kaybettiğine ağlıyordu. yani bişeyi bilmek için onu yaşamak gerekmiyor illa ki. ha konu sahibi milyonda bir örnekse onu bilemem
Düşük yapmak travma olur mu bilmiyorum ama şu konuyu açtığıma bin pişmanım. Yerine dibine sokulup çıkarıldım. Dayak yesem bu kadar kötü olmazdım. Bu konunun bende bir şekilde iz bırakacağı kesin.Çok geçmiş olsun, endişelenmeyin ve gebelik hakkında çocuk hakkında travma olmasın bu durum
Geçer inşallah, çünkü şu an güneşi bile öldürmek istiyorum.Cunku herkes basmakalip uzulmek zorunda. Cunku yazili kurali var her kadin once illaaa kii bebegimde bebegin diye yanmali tutusmali. Bebeğini kaybettiyse ve kendisi de can cekisiyorsa bile illa bebegim diye aglamali degil mi. Cunku siz ve sizin gibiler boyle istiyor.
Su forumda ve hatta sosyal medyada cok bos beles insan gordum ama sampiyon sensin panpa..
Konu sahibi. Olmeyeceksin. Bir sure yasamayacaksinda ama bir sure. Sonra yavas yavas can gelecek ruhuna. Hep yarali olacaksin belki ama zamanla sadece kabugu kalacak o yaranin bir sure sonra.Umarim zaman senin icin su gibi gecer. Surec bir an once biter...
şurda 50 tane alıntıya cevap yazdım.Cunku herkes basmakalip uzulmek zorunda. Cunku yazili kurali var her kadin once illaaa kii bebegimde bebegin diye yanmali tutusmali. Bebeğini kaybettiyse ve kendisi de can cekisiyorsa bile illa bebegim diye aglamali degil mi. Cunku siz ve sizin gibiler boyle istiyor.
Su forumda ve hatta sosyal medyada cok bos beles insan gordum ama sampiyon sensin panpa..
Konu sahibi. Olmeyeceksin. Bir sure yasamayacaksinda ama bir sure. Sonra yavas yavas can gelecek ruhuna. Hep yarali olacaksin belki ama zamanla sadece kabugu kalacak o yaranin bir sure sonra.Umarim zaman senin icin su gibi gecer. Surec bir an once biter...
O da ilk olayın şokuyla can sıkıyor ama zamanla geçiyor merak etmeyin.Düşük yapmak travma olur mu bilmiyorum ama şu konuyu açtığıma bin pişmanım. Yerine dibine sokulup çıkarıldım. Dayak yesem bu kadar kötü olmazdım. Bu konunun bende bir şekilde iz bırakacağı kesin.
Hayır salaklık bende. Burada bu kadar empati yoksunu, öküz altında buzağı arayan, verip veriştirmeye meraklı insan varken ben neden bu kadar hassas bir konuyu buraya açıyorumO da ilk olayın şokuyla can sıkıyor ama zamanla geçiyor merak etmeyin.
Ser gibi görünende belki bir hikmet vardır üzülme. Mutlu ol inşallahDüşük yapmak travma olur mu bilmiyorum ama şu konuyu açtığıma bin pişmanım. Yerine dibine sokulup çıkarıldım. Dayak yesem bu kadar kötü olmazdım. Bu konunun bende bir şekilde iz bırakacağı kesin.
Tanımadıgın insanların laflarını asla takmayın....sizin için önemli olan sevdiginz insanlar burdaki insanların hiç biri sizin yanınızda degl artı hiç bişeyiniz degiller eleştirileri sallamayın bileDüşük yapmak travma olur mu bilmiyorum ama şu konuyu açtığıma bin pişmanım. Yerine dibine sokulup çıkarıldım. Dayak yesem bu kadar kötü olmazdım. Bu konunun bende bir şekilde iz bırakacağı kesin.