Bebeğimi Kaybettim Ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun, öncelikle dua et olur mu , aynı adet sancisi gibi 3 kez farklı zamanlarda gelen yoğun sancı, bel ağrısı ve coook yoğun kanamalarla 5 aylık yavrumu kaybettim ben de , çok iyi anliyorum seni , 3 gün hastanede dusmesini bekledik, büyük olduğu için ve artik doğum kanalina girdiği için yavrum kürtaj da yapamadilar , sabah 8.30 da nst ye girdim kalbi atiyordu , 10.30 da da doğum yaptım, esi icerde kalmıştı ve belden iğne ile ameliyata aldilar , ameliyat katina inerken sedyede asansörün gelmesini beklerken ettigim dua gibi su yasima kadar o kadar icten bir dua ettiğimi hatirlamiyorum , hap verdi dokturum muhtemelen sanci için ama nasil bir agri yapti yok boyle bir sey. Agliyorum , korkuyorum, yavrum gitti tutamadim ona uzuluyorum kahroluyorum yani. Ama ölmüyorsun dibine kadar yaşayıp acini ölmüyorsun. Senin için dua edeceğim Rabbim güç versin acını dindirsin inşallah

ben hiçbir zaman kendimi 6. kattan atmadım. ama atanların öldüğünü biliyorum.
bu zamana kadar etrafımda onlarca bilmem kaç haftalık kürtaj olan bebeğini kaybeden hatta daha kalp atışı vs olmamasına rağmen bebeği karnında ölen kadın tanıdım. hiç ama hiç biri ben ölücem diye ağlamıyordu. bebeğini kaybettiğine ağlıyordu. yani bişeyi bilmek için onu yaşamak gerekmiyor illa ki. ha konu sahibi milyonda bir örnekse onu bilemem :KK66:
tamamdır sizsiniz, haklısınız her hususta en ensiniz. kimse kınadığınız misliyle yaşamadan ölmezmiş ... günümüz tabiriyle duyar kasmaktan nefret ediyorum ama mecbur kaldım 😬 zaten sizin cümlelerinizdi biliyorsunuz yabancılık çekmezsiniz .

Çok geçmiş olsun.. @mistralgagnant
Üzülmeyin. Çocuk nasiptir. Demek ki onun doğması hayırlı değilmiş. O kalp çarpıntısı ölecek hissi panik ataktan. Yoksa iyisiniz zaten hastanedesiniz bir şey olmayacak. Derin derin nefes alın geçecek.:KK200:

Ayrıca "nasıl olsa bebeği istemiyordun niye üzülüyorsun!" Diyenlere de bir lafım var. Bu kadının çocukluk travmaları var. Zaten beklenmedik hamilelikti. Panikledi sonradan çok istemişti bebeğini.
Ne kadar yargılayıcı insanlarsınız. Kadının bebeğini kaybettiği konuya bile acımasız acımasız üstten yorumlar yapmışsınız. Allah size biraz vicdan versin.

Yazık yazık.. :KK34:

Ya hala aynı şeyi yapıyorsunuz,işte insanlar size bu yüzden tepki gösteriyorlar konuya inanmadığınız için değil,konuya inanmayan diğer hiç kimseye böyle mesaj yazmıyorum mesela.Neyse ya daha da yazmayacağım,banlansam bile bunun için yapacak bir şey yok,bıktım artık bu forumdaki yargılamalardan,nasıl bebeğine daha çok üzülmedin diye de fake sıfatı yapıştırmayın insanlara,yaptığınız bu yüzden göze batıyor.
hala aynı şekilde karşısındakinin düşüncesini kabullenmeyen sizsiniz.
ben bebeğine üzülmemesini takarım. siz başka şeyi. insanlara kendi düşüncesini dayatmaya çalışan sizsiniz.
ben sizinle aynı şeyi düşünmüyorum. ve bunu kabullenmek zor olmasa gerek.

Sabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 😔😔

tamamdır sizsiniz, haklısınız her hususta en ensiniz. kimse kınadığınız misliyle yaşamadan ölmezmiş ... günümüz tabiriyle duyar kasmaktan nefret ediyorum ama mecbur kaldım 😬 zaten sizin cümlelerinizdi biliyorsunuz yabancılık çekmezsiniz .
tşk ederim. beni haklı bulduğun için. diğer konuda da hakkımı vermeni isterim.
ayrıca ben kınamadım asla. bak bu konuda yanılıyorsun

ben bebeğine üzülmemesini takarım. siz başka şeyi. insanlara kendi düşüncesini dayatmaya çalışan sizsiniz.
yahu o zaman bana neden müdahale ettiniz. bu konuya mı özel anlayış bekleyişiniz .
tşk ederim. beni haklı bulduğun için. diğer konu da hakkımı vermeni isterim.
ayrıca ben kınamadım asla. bak bu konuda yanılıyorsun
o terbiyesiz konu sahibi bana osuruktan teyyare dedi siz o mesajı dahi beğendiniz. şimdi başka birisini yargılıyorsunuz , yargılama diyenlere bu benim görüşüm diyorsunuz. ama siz benim görüşüme saygı duymadınız. yargılıyorsunuz misliyle yaşarsınız dediniz . işime gelirse empati işime gelirse yargılama. osuruk mesajını beğenen biriyle aynı forumda olmak bile hakarettir bana. size nasıl hak vereyim. toysunuz onu farkettim geri bastım hepsi bu, yani kalemim değilsiniz.

yahu o zaman bana neden müdahale ettiniz. bu konuya mı özel anlayış bekleyişiniz .

o terbiyesiz konu sahibi bana osuruktan teyyare dedi siz o mesajı dahi beğendiniz. şimdi başka birisini yargılıyorsunuz , yargılama diyenlere bu benim görüşüm diyorsunuz. ama siz benim görüşüme saygı duymadınız. yargılıyorsunuz misliyle yaşarsınız dediniz . işime gelirse empati işime gelirse yargılama. osuruk mesajını beğenen biriyle aynı forumda olmak bile hakarettir bana. size nasıl hak vereyim. toysunuz onu farkettim geri bastım hepsi bu, yani kalemim değilsiniz.
o konuyu sizin kadar hatırlamıyorum.
ama o konuda size hak verseydim. sizin yazdıklarınızı beğenirdim.
kaldı ki siz de gayet sert şeyler yazdınız. konular geliyor geçiyor bu kadar takılmayın lütfen.
konu dışı mesaj yazmayalım olur mu.

Bana mantikli gelmedi adet sancısı acisiyla bir olması. Ama öyle diyorsa öyledir.
Aynısını ben de yaşadığım için hatta hamileyken regl döneminde yaşadığım bel agrisini hissettiğimde eyvah kanamam başlıyor dedigimi ve hemen lavaboya koştuğumu biliyorum , aynı hamileligimde 3 kez farkli zamanlarda ve ayni regl agrilariyla kanama yaşadım çünkü:KK43: ilk agrim ve kanamam konu sahibi gibi bir cumartesi sabahi saat 5 teydi

Konu sahibesi hamile olduğu anladığında çok üzülmüştü yani anne olmaya hazır değildi. Bebeğini kaybetmesine üzülmeme nedeni bu. Daha yeni yeni idrak edicek olayları. Ha sen nerden biliyorsun drrsenizde Öbür konusunu okumuştum ordan.

o konuyu sizin kadar hatırlamıyorum.
ama o konuda size hak verseydim. sizin yazdıklarınızı beğenirdim.
kaldı ki siz de gayet sert şeyler yazdınız. konular geliyor geçiyor bu kadar takılmayın lütfen.
konu dışı mesaj yazmayalım olur mu.
konular geliyor geçiyor beddular kalıcı.. Unutmayın o gün de demiştim döner dolaşır. benim yazdıklarımı beğenin demedim. üye bana osuruk dedi sizde sizin görüşünüzde değilim diye beğendiniz dedim. seviyeyi anlatmaya çalıştım. çok kafaya taksam özel mesaj yazardım merak etmeyin. yalnız bir duruşumuz olsun. işimize geldiği gibi değişmesin duruşumuz. konu dışında değiliz içindeyiz. hamile olup düşük yapan kürtaj olan bir kadın var. bebeğine üzülmedin mi diye yargılıyorsunuz. sanırım yaşamadan ölmeyecekseniz yanlış anlamayın bu sizin hayat görüşünüz benim değil. evlat acısını yedikat düşmanım yaşamasın.

• Beğen
Reactions: 000
Düşük yapıp yarım saat için de buraya yazması sadece bana mı garip geldi

Eğer gerçekse rabbim yardımcınız olsun geçmiş olsun şimdiden

Ah canim ya gec gordum gecmis gitmis artik. Panik atagin da gecti mi? Nasil bi hastaneye gittin ki bu kadar korkuttular anlamadim
Hastane değil benimle ilgili ya, anksiyete ve panik atağım var. İlacı da hamile olduğum için bırakmıştım mecburen. Kan görünce atak geldi. Yazık insanların da işini zorlaştırdım.

Sabah beş buçukta kramplarla uyandım. Çok terlemiştim ve çarşafta kan vardı. Hastaneye gittik düşük riski dendi. Serum ve çeşitli ilaçlar verildi. Yarım saat kadar önce kalbinin durduğunu söylediler. Kendimi çok kötü hissediyorum. Panik atağım var benim. Çok kan var. Çok korkuyorum öleceğim diye. Ölmek istemiyorum. Suni sancı falan diyorlar. İki gram çocuğu düşürmek için suni sancıya gerek var mı ya! Korkuyorum ben ölmek istemiyorum
Düşükten ölünmüyor emin olun 6 düşük yaptım 2 si kürtajla oldu onlar biraz büyüktü çünkü
Biraz sakin olun düşüklerin çoğu adet kanaması gibi oluyor böyle kendinizi yıpratmış oluyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X