- 22 Haziran 2009
- 23
- 0
slm arkadaşlar yeni evliyim 4 haftalıkken bi bebeğimizin olduğunu öğrendim havalara uçtuk ama 6 haftalıkken yaşamadığını öğrendik ve kürtaj oldum yıkıldım resmen halbuki 2haftada ona öyle çok alışmıştım ki birde çocukları hiç sevmezken ona okadar bağlanıp istemiştim ki :'( geçen hafta perşembe günü yani 8 ekimde kürtaj oldum ilk 3 gün hiç bir ağrım sızım olmadı kanamam çok az geldi damla damla yok denecek şekildeydi. oyüzden sadece antibiyotiğii kullanmamı söyledi doktorum. ama dün akşamdan beri kasıklarımda acaip bi ağrı ve kanamam başladı bugün dahada şiddetlendi öyle oldu ki ayakta gezemiyorum ayakta dolanırsamda iki büklüm dolanıyorum bi elim devamlı kasığımda sanki altım çıkıcak düşücek kasıklarım patlıcak gibi hissediyorum ağrı kesici ve kanama dindirici kullanmaya başla dedi doktor 2 gün sonra geçmezse gel dedi sizce bu ağrı normal mi? 6 haftalık olduğu için çok fazla ağrın sızın olmaz demişti doktor ama bu dayanılcak gibi değil... bi yandan bebeğimin acısı bi yandan kendi ağrım sızım çok kötü günler geçiriyorum... her yerde bebek görüyorum hep hamile bayanlar denk geliyo allahım kimseye yaşatmasın...:çok üzgünüm::çok üzgünüm: