Gebeliğe Hazırlık Bebeğimi Kaybettim.Çok Şükür Allah Yine Verir.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eylulll27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
9
7
1
32
Arkadaşlar Merhaba

Ben en son adetimi 24 Kasımda görmüştüm onun üzerine hamile kalmışım. 3 Mart da bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittiğimde bebeğimin gelişmediğini ve kalp atışlarının olmadığını söyledi doktor. Ne kadar zaman önce öldü onu bilmiyorum ama ilaç verip düşürdüler kürtaj olmadım yani. Ondan sonra 4-5 gün kadar kanamam oldu. sonra parça parça lekeler gelmeye başladı 2 hafta boyunca şimdide son 4 gündür aşırı derecede kanamam oluyo. Sizce normal mi ? Tekrar hamile kalmak için doğru zaman ne ? kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum... :110::KK43:

Çok gecmis olsun iyi ki sizi zehirlememiş, Bilgim yok ama ben olsaydim neden düşük olduğunu arastirir oyle yeniden hamilelik düşünürdüm şahsi fikrim

Çok gecmis olsun iyi ki sizi zehirlememiş, Bilgim yok ama ben olsaydim neden düşük olduğunu arastirir oyle yeniden hamilelik düşünürdüm şahsi fikrim

Çok Teşekkür ederim normalde 3 düşükten sonra araştırdıklarını söylediler ama bizim doktor tanıdık olduğu için gerekli tüm araştırmaları yaptı hatta bebeği patolojiye gönderdi ama bi sorun olmadığını söyledi. Bende aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

Arkadaşlar Merhaba

Ben en son adetimi 24 Kasımda görmüştüm onun üzerine hamile kalmışım. 3 Mart da bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittiğimde bebeğimin gelişmediğini ve kalp atışlarının olmadığını söyledi doktor. Ne kadar zaman önce öldü onu bilmiyorum ama ilaç verip düşürdüler kürtaj olmadım yani. Ondan sonra 4-5 gün kadar kanamam oldu. sonra parça parça lekeler gelmeye başladı 2 hafta boyunca şimdide son 4 gündür aşırı derecede kanamam oluyo. Sizce normal mi ? Tekrar hamile kalmak için doğru zaman ne ? kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum... :110::KK43:
Aynı şeyleri bende yaşadım 11 haftalıktı benim de dr un sana kaç ay korunnacaksınız söylemedimi bana 3 ay korunun dedi kişiden kişiye deyişiyor bu durum rahmin toparlanması lazım beninde 35 gün oldu kasık ağrım ve lekelenmem var geçmese bende Dr gitneyi düşünüyorum

Back