Arkadaşlar Merhaba
Ben en son adetimi 24 Kasımda görmüştüm onun üzerine hamile kalmışım. 3 Mart da bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittiğimde bebeğimin gelişmediğini ve kalp atışlarının olmadığını söyledi doktor. Ne kadar zaman önce öldü onu bilmiyorum ama ilaç verip düşürdüler kürtaj olmadım yani. Ondan sonra 4-5 gün kadar kanamam oldu. sonra parça parça lekeler gelmeye başladı 2 hafta boyunca şimdide son 4 gündür aşırı derecede kanamam oluyo. Sizce normal mi ? Tekrar hamile kalmak için doğru zaman ne ? kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum...![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ben en son adetimi 24 Kasımda görmüştüm onun üzerine hamile kalmışım. 3 Mart da bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için hastaneye gittiğimde bebeğimin gelişmediğini ve kalp atışlarının olmadığını söyledi doktor. Ne kadar zaman önce öldü onu bilmiyorum ama ilaç verip düşürdüler kürtaj olmadım yani. Ondan sonra 4-5 gün kadar kanamam oldu. sonra parça parça lekeler gelmeye başladı 2 hafta boyunca şimdide son 4 gündür aşırı derecede kanamam oluyo. Sizce normal mi ? Tekrar hamile kalmak için doğru zaman ne ? kafam çok karışık yorumlarınızı bekliyorum...
![110 :110: :110:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk110.gif)
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)