bebeğimi kaybettim 30 haftalık 1 haziranda sezeryan oldum sezeryandan 3-4 ay sonra hamile kalan varm

szrysm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
27
3
32
sezeryandan sonra 3-4 ay içnde hamile kalan varmi lütfen yardım edin sorun oluyomu dikilşlerde

sezeryandan sonra 3-4 ay içnde hamile kalan varmi lütfen yardım edin sorun oluyomu dikilşlerde
basinsagolsun canim bende 5 haziranda sezeryanla dogum yaptim 34 haftalikti kizim ama 3gun kuvezde kaldi kaybetrik melegimi rabbbim bize sabir versin insallah benim dr um 3 ay sonra gebelik dusunebikirsin dedi insallah eylul gibi düşünüyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin

Basiniz sagolsun.bende ekim 2014 te 33 hftlik sezeryanla dogum yaptm ve kaybettim.ilk baslarda o acıyla hemen istiyosun ama biraz zaman gecince daha saglikli dusunebiliyosun..ben tam 5 ay sonra plansiz sekilde tekrar hamile kaldim.suan hersey yolunda deniyo ama beni tatmin etmiyo..hep bi korku..u.arim ayni seyi yasamayz..herkesin hakkinda en hayirlisini versi.
n Allahm

Merhaba rabbim kimseye yasatmasın evlat acısını.hamileliğinz nasl gecti acaba rabbim bizleri tekrardan güldürsn insallah hayrlı saglıklı evlatlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…