Yazım biraz uzun olcak hakkınızı helal edin hiç iyi bir durumda değilim kimseye derdimi anlatamıyorum evliliğimin ilk yıllarında 2 düşük yapti m ondan sonra 4.5 yil gebe kalamadım gittiğim doktorlarda hiç bir sorun çıkmadı geçen seneye kadar rahim filminde doğuştan tek tüpüm ve tek boynuzlu rahimim olduğunu ogrendim gebe kalmam tedaviyle mümkün fakat 4 5 aylıkken bebek rahimim dar olduğu için erken doğum engelli yada ölü doğum olacağını ogrendim doktorum emardan sonra rahimimin normal olduğunu söyledi tedaviye başladım ve içinden sürekli erzuruma gitmek geçti eşimin memleketi ordaki hastanelerin çok iyi olduğunu duydum ve ordaki doktorum yine rahim filmi istedi ordada aynı sonuçtan sonra yıkıldım bunalıma girdim kayınbabam bingölde bir bayan olduğunu ve herkesin oraya gittiğini söyledi o teyzeye gittikten sonra hamile kaldığımı ogrendim şuan 13 haftalığim her tuvalete çıktığımda kanamam olcak die korkuyorum ve bu bu kadar beklememe rağmen bebeğime sevgimi veremiyorum sanki hiç konuşmuyorum onunla sanki mutlu olsam elimden gideceğini dusunuyorum zaman geçtikçe çok korkuyorum benim durumumda normal gününde dogum yapan varmi çok uzun oldu hakkınızı helal edin..