Bebeğimi kaybedersem ölürüm:(

benim de bebeğim su azlığı sebebiyle acil doğdu. spinal sezeyan oldum. 2.100 doğdu 1900 kaldı şişlik inince. Ne küvezde kaldı ne bir şey. Hiç bir sorunumuz yok hatta bağışıklık sistemi benden bile güçlü.:nazar::nazar::nazar:[/QUOTOhh maşallah. Allah nazardan sakladın canım:)

E
Hic bu dokyorlara bakma canin allaha dua et 500 gr dogan cocuklar yasoyo sen icini ferah tut benimde. Suyum coktu doguma kadr bebek hizla buyudu ve azaldi bu normal bisey zaten azalmasi bol bol su ic eger sorun olcaksa sezeryanvol cocugunada sanada zarar gelmesin cunku suyun azken nirmal dogum zor oluyo
Bebek ters durduğu için zaten sezeryan yapcaz dedi. Suyu az diye artık dönmesi de zormuş, bide üç boyutluda suyu az diye görüntü vermiyo

mrb kızlar ben cok kötüyüm kesem 8 haftalık ama bebek 6 haftalık görünüyor gelişiyor ama cok yavas ve kalp atıslarıda yok.dr alalım dedı ne yapacagım bilmiyorum aldırmasak ne olur belkide geriden geliyor gelişecektir bilginiz var mı

mrb kızlar ben cok kötüyüm kesem 8 haftalık ama bebek 6 haftalık görünüyor gelişiyor ama cok yavas ve kalp atıslarıda yok.dr alalım dedı ne yapacagım bilmiyorum aldırmasak ne olur belkide geriden geliyor gelişecektir bilginiz var mı
1 hafta daha bekleyebilirsin eger agrin kanaman falan yoksa. Nadir de olsa yumurtlama gec olabiliyor. Benim de 7 hafta 5 gunlukken duyulmadi kalp. Meger yumurtlamam gec olmus.

X