Benimde ikizlerin birinin suyu azalmıştı.Su içemediğim için 2-3 hafta günlük serum verildi ve 36 haftaya kadar dayandıCanım günde mutlaka iki litre su iç arkadaşımada aynısı oldu suyu bitmiş çocuğun yaşamaya bilir dediler çok şükür şimdi altı aylık hiç birşeyi yok dediğim gibi bol bol su içmen lazım inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunukorkma hiç birşey olmaz Allahın izniyle
Canim hiç sıkma kendini.benim kızım 34 haftalıkte fakat gelişimi 31 aylıktı1950 gr doğdu suan 3 yaşina girimek üzere.öncelıkle nerde yaşiyorsun bi hastane ayarlayalımArkadaşlar dün doktora gittik geçen ayda suyun az demişti ama dün suyun iyice azaldığını söyledi. Bebek tersmiş. %90 ihtimalle erken doğacak dedi yavrum 1400 gram2 kilo olursa yaşama şansı artar dedi. Doğum yapmayı planladığımız hastanede yenidoğan yoğunbakım yok. Yoğunbakım olan bi hastaneye başvurmamızı söyledi 15 nisanı atlatırsak kurtarırız dedi. Ben ne yapacağım bi akıl verin ne olur. İçimde kıpırdıyo yavrum ona nasıl yardım edebilirim. Annesi kurban olsun onun küçük kalbine
Su içemeyenler için güzel bir çözüm yöntemi serum çok sevindim bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsun bebişlerinle sana mutlu huzurlu bol koklaşmalı günler dilerim canımBenisevindim bebişine sağlıklıkizlerin birinin suyu azalmıştı.Su içemediğim için 2-3 hafta günlük serum verildi ve 36 haftaya kadar dayandı
Çok teşekkür ederim.Amin cümlemizin...Benim ikizler bu ayın sonunda 10 yaşında olacaklar..Su içemeyenler için güzel bir çözüm yöntemi serum çok sevindim bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşmuşsun bebişlerinle sana mutlu huzurlu bol koklaşmalı günler dilerim canım
RizedeyimCanim hiç sıkma kendini.benim kızım 34 haftalıkte fakat gelişimi 31 aylıktı1950 gr doğdu suan 3 yaşina girimek üzere.öncelıkle nerde yaşiyorsun bi hastane ayarlayalım
Amin canım.30. haftaya gelmissiniz nerdeyse,sakin olun,herbiseyi tam suan bebeginizin.
bi iplik dahi kaldirmayin,moralinizi yuksek tutmaniz gerek tabi,hicbiseye sinirlenip stres yapmayin
dualar edin.
Allah saglikla almayi nasip etsin kucaginiza
Canım cevrendeki hastanelerîn bir listesini yap ve tek tek internetten veya telefonla arayıp yenidoğan yoğun bakım hakkında bilgi al.yenidoğan yoğun bakımın yer sorunu cok oluyor.genelde hastanelerde 4-8 arası yaak oluyor benim gittiğim hastanede 80 küsür yatak var.bilsem. Hastaneleri bende bakarsım sanaRizedeyim
Eşim hastane ve doktor araştırdı. Pazartesi için bir hastane bulduk. Yenidoğan yoğunbakımı oldukça iyiymiş. Çocuk doktorları falan da tecrübeliymiş. Pazartesi günü alacağım sonuca göre haberdar edeceğim hepinizi. çok teşekkür ederim herkese.Canım cevrendeki hastanelerîn bir listesini yap ve tek tek internetten veya telefonla arayıp yenidoğan yoğun bakım hakkında bilgi al.yenidoğan yoğun bakımın yer sorunu cok oluyor.genelde hastanelerde 4-8 arası yaak oluyor benim gittiğim hastanede 80 küsür yatak var.bilsem. Hastaneleri bende bakarsım sana
Bizler hep burdayız hayırlı haberler alırsın iniallahEşim hastane ve doktor araştırdı. Pazartesi için bir hastane bulduk. Yenidoğan yoğunbakımı oldukça iyiymiş. Çocuk doktorları falan da tecrübeliymiş. Pazartesi günü alacağım sonuca göre haberdar edeceğim hepinizi. çok teşekkür ederim herkese.
sağol canım rabbim açılan elleri boş çevirmesin. her şey güzel gönüllerin güzel istekleri gibi olsun. aminnn.Canımmm öncelikle, sen strese girme bebişte panik olmasın. Elinden geldiğince endişelerinden kurtulmaya çalış. Erken doğumdan korkma. Rabbim nelere kaadirrrr...
Annem bebeğini, besin zehirlenmesi ve hiper tansiyon nedeniyle 7 aylık doğum yaptı. Erkek kardeşim 750 gram'dı :)
Çok riskli bir doğum olduğu için özel hastaneler kabul etmemişti, en son Zeynep Kamil hastanesi direkt doğuma aldı. Rabbim 750 gram'lık bir bebeğe bile can bağışlamışken üzülmen yerssiz....
Oo şimdi 17 yaşında bir boylu poslu görsen :) Bol bol dua et rabbime sığın...
Bebişlerin az kilolu olmasının doğumda da sana kolaylık sağlayacağını dşün.
Ben: 1200 gr Ablam:1450 gr Kardeşim: 750 gr :)
3'ümüzde sapa sağlamız :)
Gönlünü ferah tut hamiş
Biz bebiş isteyenlere de bol bol dua et hamişlerin duası tutarmış
Hic bu dokyorlara bakma canin allaha dua et 500 gr dogan cocuklar yasoyo sen icini ferah tut benimde. Suyum coktu doguma kadr bebek hizla buyudu ve azaldi bu normal bisey zaten azalmasi bol bol su ic eger sorun olcaksa sezeryanvol cocugunada sanada zarar gelmesin cunku suyun azken nirmal dogum zor oluyoArkadaşlar dün doktora gittik geçen ayda suyun az demişti ama dün suyun iyice azaldığını söyledi. Bebek tersmiş. %90 ihtimalle erken doğacak dedi yavrum 1400 gram2 kilo olursa yaşama şansı artar dedi. Doğum yapmayı planladığımız hastanede yenidoğan yoğunbakım yok. Yoğunbakım olan bi hastaneye başvurmamızı söyledi 15 nisanı atlatırsak kurtarırız dedi. Ben ne yapacağım bi akıl verin ne olur. İçimde kıpırdıyo yavrum ona nasıl yardım edebilirim. Annesi kurban olsun onun küçük kalbine
llah yatdımcın olsun. Biz haftaya tekrar gidecez getekiyosa ciğer geliştirici iğne yapılacak.BENİM DE 22 HAFTALIKKEN RİSKİM VARDI...
ABA 33 HAFTALIK OLDUK BİLE OĞLUMLA...
BOL BOL DUA EDİN.
BEN HALA KORKUYORUM.
OĞLUMA BİŞEY OLURSA YAŞAYAMAM